Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραγωδία στην Ισπανία: 4 νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία

Οι Αρχές έκαναν λόγο για έως και 19 αγνοούμενους και 14 τραυματίες. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τέταρτο όροφο του κτιρίου που ανεγέρθηκε πριν από δεκαπέντε χρόνια, με 138 διαμερίσματα.

Τραγωδία στην Ισπανία: 4 νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Πέμπτη εξαιτίας της πυρκαγιάς σε πολυκατοικία στην πόλη Βαλένθια της Ισπανίας, δήλωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, ενώ νωρίτερα οι Αρχές έκαναν λόγο για έως και 19 αγνοούμενους και 14 τραυματίες.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως έχουμε τέσσερις νεκρούς», δήλωσε στον Τύπο ο Χόρχε Σουάρεθ Τόρες, υποδιευθυντής της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην επαρχία Βαλένθια, προσθέτοντας πως δεν είναι ακόμη σε θέση να πει αν υπάρχουν αγνοούμενοι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στον τέταρτο όροφο του κτιρίου που ανεγέρθηκε πριν από δεκαπέντε χρόνια, με 138 διαμερίσματα. Η φωτιά εξαπλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στους άλλους ορόφους μέσω της πρόσοψης.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο εντοπισμός των νεκρών έγινε μέσω drones. Κανένα από τα 138 διαμερίσματα δεν γλίτωσε από τις φλόγες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v