Ουκρανία: Καταρρίψαμε ρωσικά drones πάνω από τέσσερις περιφέρειες

Στοχοθετήθηκαν Κίροβοχραντ, Τσερκάσι, Χμελνίτσκι και Ζίτομιρ. Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά στην περιφέρεια Κίροβοχραντ, η οποία κατασβέστηκε, ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης.

Ουκρανία: Καταρρίψαμε ρωσικά drones πάνω από τέσσερις περιφέρειες

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε και τα τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν στη νυκτερινή επίθεση της Ρωσίας εναντίον κεντρικών περιφερειών, ανακοίνωσαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Σαχίντ καταστράφηκαν πάνω από τις περιφέρειες Κίροβοχραντ, Τσερκάσι, Χμελνίτσκι και Ζίτομιρ. Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά στην περιφέρεια Κίροβοχραντ, η οποία κατασβέσθηκε, ανακοίνωσε μέσω της εφαρμογής Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας.

Σε άλλο επεισόδιο, ρωσική πυραυλική επίθεση, που σημειώθηκε χθες, Τρίτη, προκάλεσε ζημιές σε τέσσερις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εννέα κτίρια κατοικιών στο Ντνίπρο, προκαλώντας τον τραυματισμό 18 ανθρώπων, ανέφερε σήμερα το πρωί μέσω της Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας Ντνιπροπετρόφσκ.

Η Ρωσία έχει εντείνει προσφάτως τις επιθέσεις της στην Ουκρανία, στοχοθετώντας ενεργειακές υποδομές και προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο ενεργειακό σύστημα της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v