Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ετοιμη να δοκιμάσει πύραυλο ικανό να καταρρίψει ισραηλινά μαχητικά η Χεζμπολάχ

Η λιβανέζικη οργάνωση εμμένει στη στήριξη της Γάζας. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ανεξάρτητα από το πόσο θα διαρκέσει ο πόλεμος, δήλωσε ΓΓ της Χεζμπολάχ.

Ετοιμη να δοκιμάσει πύραυλο ικανό να καταρρίψει ισραηλινά μαχητικά η Χεζμπολάχ

Η Χεζμπολάχ δεν έχει άλλη επιλογή από το να εμμένει στη στήριξη της Γάζας και είναι έτοιμη να συνεχίσει να μάχεται ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα διαρκέσει ο πόλεμος, ανακοίνωσε η οργάνωση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της κουβετιανής εφημερίδας  Al-Jarida.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μίλησε για «εκπλήξεις» που ετοιμάζονται κατά των Ισραηλινών. Πιο συγκεκριμένα εξήγησε ότι αυτές αφορούν σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο σχετίζεται με τους τύπους όπλων που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς με χτυπήματα ακριβείας, εκτός από τη χρήση πυραύλων εδάφους-αέρος ικανών να προκαλέσουν απώλειες και αντιμετώπιση ισραηλινών πολεμικών αεροσκαφών.

Το δεύτερο επίπεδο σχετίζεται με το είδος των επιχειρήσεων οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν τη μορφή ενέδρας σε ισραηλινές δυνάμεις ή ακόμη και επιχειρήσεις διείσδυσης σε ισραηλινά εδάφη ή και συλλήψεις στρατιωτών.

Ο Χασάν Νασράλα, τόνισε ότι η Χεζμπολάχ έχει αναπτύξει πρόγραμμα με το οποίο θα λειτουργήσει όταν παραστεί ανάγκη και δεν θα βιαστεί να το εφαρμόσει.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v