Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουκρανία: Έφοδος των αρχών κατά της διαφθοράς στην κεντρική τράπεζα

Έρευνες στα γραφεία της κεντρικής τράπεζας και στην κατοικία υπαλλήλου πραγματοποίησαν οι ουκρανικές αρχές κατά της διαφθοράς. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ουκρανία: Έφοδος των αρχών κατά της διαφθοράς στην κεντρική τράπεζα

Οι ουκρανικές αρχές κατά της διαφθοράς πραγματοποίησαν έρευνες στις εγκαταστάσεις της κεντρικής τράπεζας της Ουκρανίας, καθώς και στην κατοικία ενός υπαλλήλου της, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη.

Το Εθνικό Γραφείο Καταπολέμησης της Διαφθοράς της Ουκρανίας (NABU) και η Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς (SAPO) ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση μέσω Telegram ότι οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο Κίεβο σύμφωνα με τον νόμο.

«Δεν έχουν προσαχθεί ή συλληφθεί άτομα και δεν έχουν εκδοθεί ειδοποιήσεις υπόνοιας», ανέφεραν οι δύο υπηρεσίες, προσθέτοντας ότι δεν θα δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες, προκειμένου να διαφυλαχθεί η εμπιστευτικότητα της προκαταρκτικής έρευνας.

Η κεντρική τράπεζα της Ουκρανίας επιβεβαίωσε τις έρευνες με ξεχωριστή ανάρτηση στην ίδια πλατφόρμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο