Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεστάλησαν οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα

Η Apple ανέστειλε την λιανική πώληση του νέου iPhone 4S στην Κίνα μετά τις σκηνές αλλοφροσύνης από φανατικούς οπαδούς της εταιρείας. Ουρές, βίαια επεισόδια ακόμη και συμπλοκές με αστυνομικούς για ένα νεο iPhone.

Ανεστάλησαν οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα
Η Apple αναγκάστηκε να αναστείλει την λιανική πώληση του νέου iPhone 4S στην Κίνα μετά τις σκηνές αλλοφροσύνης από φανατικούς οπαδούς της εταιρείας στο Πεκίνο που οδήγησαν και σε περιστατικά βίας.

Την νύχτα της Πέμπτης είχε σχηματιστεί ουρά έξω από το κατάστημα της Apple στο Πεκίνο, παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Κάποια στιγμή ο κόσμος έγινε επιθετικός. Όταν πια ξημέρωσε, οι υπάλληλοι του καταστήματος ενημέρωσαν τον κόσμο που περίμενε μέσα στο κρύο ότι δεν θα πουληθούν τα νέα μοντέλα του iPhone. Δύο άνδρες που περίμεναν στην ουρά, απάντησαν εξαγριωμένοι πετώντας αυγά. Μέχρι το απόγευμα, δεκάδες αστυνομικοί και άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας κλήθηκαν να περικυκλώσουν το κατάστημα της Apple.

«Η ζήτηση για τα iPhone 4S ήταν απίστευτη και ήδη τα καταστήματά μας στην Κίνα έχουν πουλήσει όλο το stock» δήλωσε η εκπρόσωπος της Apple, Carolyn Wu και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το κατάστημά μας στο Πεκίνο λόγω του μεγάλου πλήθους, για την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων, δεν θα διατεθούν iPhone στα καταστήματά μας στο Πεκίνο και τη Σαγκάη προς το παρόν».

Η Apple επισημαίνει πάντως στην ανακοίνωσή της ότι το iPhone εξακολουθεί να διατίθεται μέσω Διαδικτύου, είτε από το ηλεκτρονικό κατάστημά της είτε μέσω άλλων εξουσιοδοτημένων καταστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v