Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Schaeuble: Η Κύπρος δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας

Η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας, δήλωσε την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, λέγοντας ότι η βασική πηγή ανησυχίας είναι η έκθεση του τραπεζικού συστήματος.

Schaeuble: Η Κύπρος δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας
Η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας, δήλωσε την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, λέγοντας ότι η βασική πηγή ανησυχίας είναι η έκθεση του τραπεζικού συστήματος.

"Γνωρίζουμε ότι η Κύπρος δεν έχει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας. Η κυβέρνηση της Κύπρου έχει δηλώσει ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη ρευστότητα για τους επόμενους μήνες" σημείωσε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Schaueble.

"Από την άλλη πλευρά γνωρίζουμε ότι οι κυπριακές τράπεζες, συνολικά, είναι πολύ μεγάλες σε σχέση με το ΑΕΠ" ανέφερε.

"Πρέπει να βρούμε για μια λύση σε αυτή την υπερβολική έκθεση του κυπριακού τραπεζικού συστήματος" πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο