Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα sites των εισηγμένων

Τα sites των εισηγμένων εταιρειών έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό κάτι πολύ περισσότερο από εργαλείο δημόσιων σχέσεων ή μέσο για... hi-tech επίδειξη. Είναι πλέον απαραίτητο συστατικό της υγιούς επικοινωνίας της εταιρίας με τους μετόχους της, αλλά και με το ευρύτερο επενδυτικό κοινό.

Τα sites των εισηγμένων
Τα sites των εισηγμένων εταιριών έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό κάτι πολύ περισσότερο από εργαλείο δημόσιων σχέσεων ή μέσο για... hi-tech επίδειξη.

Είναι πλέον απαραίτητο συστατικό της υγιούς επικοινωνίας της εταιρίας με τους μετόχους της, αλλά και με το ευρύτερο επενδυτικό κοινό, και, παράλληλα, ένας ανοιχτός δίαυλος συνεχούς ενημέρωσης προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Είναι ακόμη ένας σαφής και απλός τρόπος για να κατανοήσει ο οποιοσδήποτε πώς αντιλαμβάνεται η ίδια η εταιρεία την έννοια της εταιρικής διακυβέρνησης. Με αυτό το σκεπτικό η λίστα που ακολουθεί κρίνεται... ελαφρώς απαραίτητη.

Σ’ αυτήν παρατίθενται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εισηγμένων στο Χ.Α. εταιριών, καθώς και των επίσημων φορέων, των χρηματιστηριακών εταιρειών, των ΑΕΛΔΕ και των εταιρειών διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ώστε κάθε επενδυτής να μπορεί να αναζητά και να βρίσκει άμεσα τα στοιχεία εκείνα που κρίνει απαραίτητα.

* Στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” δημοσιεύεται λίστα σε αρχείο pdf με τα sites όλων των εισηγμένων στη Σοφοκλέους εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v