Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lannet: Οι τηλεπικοινωνίες του ομίλου Λαναρά

Lannet: Οι τηλεπικοινωνίες του ομίλου Λαναρά
Η Lannet Communications, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1999 και αποτέλεσε την πρώτη ελληνική εταιρία που υλοποίησε τη διασύνδεσή της με το δίκτυο του ΟΤΕ.

Τη μετοχική σύνθεση της εταιρίας στις 5/10/2004 την απαρτίζουν οι εξής: η Delan Investments με 26,11%, ο όμιλος ΚΛΩΝΑΤΕΞ με 13,41% και λοιποί μέτοχοι με ποσοστό 60,48%.

Στη χρήση του 2003 ο συνολικός κύκλος εργασιών της διαμορφώθηκε σε 58,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 109% σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της χρήσης του 2002.

Ο κύκλος εργασιών της για το πρώτο εξάμηνο του 2004 διαμορφώθηκε στις 36.293 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα προ φόρων έφτασαν τις -4.724 χιλιάδες ευρώ.

Η Lannet Communications παρουσίασε στις αρχές του 2004 μια υπηρεσία επιβράβευσης πελατών με την επωνυμία ”Lannet-EGO”. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κάθε λεπτό ομιλίας ανεξαρτήτως τύπου κλήσης (αστικά, υπεραστικά, προς κινητά, διεθνή) ισοδυναμεί με δωρεάν χρόνο ομιλίας τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχει κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας ή μηνιαίο πάγιο και ο πελάτης δεν χρειάζεται να κάνει καμία πρόσθετη ενέργεια για να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Τον Αύγουστο του 2004 η Lannet ξεκίνησε την προσφορά της υπηρεσίας ”Internet log & play”, με την οποία ο καταναλωτής αποκτά άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο Internet, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευθεί με κάποια σύνδεση, χωρίς να καταβάλει πάγιο και χωρίς ανάγκη αγοράς συγκεκριμένης κάρτας.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε ιδιώτες ή σε εταιρίες με συγκριτικά μικρότερες ανάγκες για χρήση του Διαδικτύου και σε όσους χρειάζονται μια αξιόπιστη και οικονομική λύση ώστε να έχουν συνεχή πρόσβαση.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα με χρέωση 0,015 ευρώ/λεπτό για τους πελάτες της Lannet, ενώ η χρέωση για τους καταναλωτές που δεν είναι πελάτες της διαμορφώνεται σε 0,026 ευρώ/λεπτό για τον Νομό Αττικής και 0,062 ευρώ/λεπτό υπεραστική για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η επιλογή ταχύτητας σύνδεσης είναι δυνατή στα 56 Kbps (PSTN), 64Kbps (ISDN) και 128 Kbps (ISDN).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v