Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ACN: Επιτυχημένη διάθεση του ”Talk Talk”

ACN: Επιτυχημένη διάθεση του ”Talk Talk”
Η ACN (Altec Communications Network), εταιρία του oμίλου Altec, έχει ως αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνιών.

Αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία του oμίλου Altec στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας και τη συνεργασία της με καταξιωμένους οίκους τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, η ACN δημιουργεί διαρκώς νέες, πρωτοποριακές και ευέλικτες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των οικιακών και επιχειρησιακών πελατών της.

Η εταιρία, που έχει επιτυχημένη εμπορική παρουσία μέσω της κάρτας ”Talk Talk”, λάνσαρε πρόσφατα μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή υπηρεσία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, την ”Kαρτοσταθερή”.

H τηλεφωνική κάρτα ”Talk Talk” με τη νέα υπηρεσία ”Καρτοσταθερή” δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να μεταφέρουν ολόκληρη την αξία της ή μέρος αυτής σε έναν ή περισσότερους σταθερούς τηλεφωνικούς αριθμούς της επιλογής τους.

Επίσης η εταιρία προσφέρει πρόσβαση στο Internet με τεχνολογία ADSL με τη NetCarta σε όλες τις ταχύτητες, χωρίς τη δέσμευση μηνιαίας συνδρομής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v