Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-TELECOM: Η επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest

Q-TELECOM: Η επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest
Η Q-Telecom, επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest, αποτελεί τον πρώτο ελληνικό ιδιωτικό ολοκληρωμένο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό, που στόχο έχει την παροχή συνδυασμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και Internet.

Εστιάζοντας την εμπορική δράση της στα μεγάλα αστικά κέντρα, η Q-Telecom αναπτύσσει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 2ης γενιάς, με την εγκατάσταση Σταθμών Βάσης, καθώς και ευρυζωνικού δικτύου σταθερής ασύρματης πρόσβασης, point-to-multipoint, στα 3,5GHz.

Ταυτόχρονα αναπτύσσει εθνικό δίκτυο κορμού με χρήση μισθωμένων γραμμών και ιδίων συστημάτων μετάδοσης. Παρέχει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της υψηλή ποιότητα μετάδοσης φωνής, ταχύτητα αποκατάστασης κλήσεων και πανελλαδική κάλυψη.

Η Q προσφέρει στους συνδρομητές της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας την υπηρεσία ”Q family”, με την οποία μπορούν να μειώσουν σημαντικά το ύψος των λογαριασμών τους.

Στη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας Q1 ή Q Card 1 ο κάθε χρήστης μπορεί να δηλώσει δύο αριθμούς Q (699), ή έναν αριθμό Q (699) και έναν άλλο αριθμό σταθερού τηλεφώνου, απολαμβάνοντας χαμηλότερες χρεώσεις όταν κάνει κλήσεις προς τους αριθμούς αυτούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Q εξασφαλίζει επίσης μια μοναδική υπηρεσία προνομιακής χρέωσης και από το σταθερό τηλέφωνο. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει έως 5 αριθμούς κινητής τηλεφωνίας Q (699) που καλεί πιο συχνά και να επωφεληθεί από τις φθηνότερες χρεώσεις.

Εξάλλου, η Q-Telecom, θέλοντας να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων, προσφέρει το εκπτωτικό πακέτο με την επωνυμία ”Q 1765+ Business 5” ειδικά για τους εταιρικούς πελάτες της στη σταθερή τηλεφωνία μέσω του κωδικού επιλογής φορέα 1765.

Η Q παρέχει επίσης, μέσω του δικτύου LMDS, σταθερή ασύρματη τηλεφωνία με το πακέτο ”Q Broadband Wireless Business Services”. Η Q δίνει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet με την υπηρεσία ”Internet myQnet” για παλιούς και νέους συνδρομητές, με συμβόλαιο κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας (Q1 ή Q-1765).

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τα τρία διαφορετικά πακέτα σύνδεσης αυτό που τους ταιριάζει, σε ανταγωνιστικές χρεώσεις, με πανελλαδική κάλυψη και χρέωση ΕΠΑΚ: myQnet PSTN 56Κ, myQnet ISDN 64Κ & myQnet ISDN 128Κ.

Η Q έχει ενεργοπoιήσει επίσης περισσότερα από 1.500 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, αξιοποιώντας εναλλακτικά κανάλια διανομής, όπως την ACS για παράδοση των προϊόντων στον χώρο του καταναλωτή. Όλες οι υπηρεσίες υποστηρίζονται καθημερινά (24 x 365) από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v