Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναζήτηση κατεύθυνσης στο Χρηματιστήριο

Απώλειες της τάξης του 7% για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, μετά το χθεσινό «τίναγμα» στις δημοπρασίες. Με μικρό πλεονέκτημα κινούνται οι αγοραστές. Στην περιοχή των 890 μονάδων ο Γενικός Δείκτης, άνοδος στις 2.156 για τον FTSE 25.

Αναζήτηση κατεύθυνσης στο Χρηματιστήριο

Υποτονικό το κλίμα στην Ευρώπη, ηλιόλουστη ανάπαυλα στην Αθήνα. Στις 15.130 μονάδες ο DAX, την ώρα που τα futures στη Wall Street παρέπεμπαν σε διορθωτικό ξεκίνημα, από 0,35% χαμηλότερα και τις 4.325 μονάδες για τον S&P500.

Στην ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου, η προσοχή των επενδυτών στην «αγορά των αγορών» και στις προβλέψεις των ξένων οίκων για την προοπτική της ελληνικής οικονομίας η εστίαση. Με το ΔΝΤ να ξαφνιάζει θετικά, χθες, την Αθήνα, λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη αξιολόγηση από τον οίκο Standard & Poor's, στις 22 Οκτωβρίου.

Με τον αέρα του χθεσινού «γυρίσματος» οι εντολές που πέρασαν στο σύστημα, από τις 10:25 μέχρι το «άνοιγμα». Mε οδηγό την Coca Cola/HBC η αρχή για τους long, καθώς μετά τη χθεσινή υπεραπόδοση δίνεται συνέχεια με market εντολές (από το «άνοιγμα»), με αποτέλεσμα το 1,71% στα 29,80 ευρώ.

Κίνηση για τη δεύτερη βαρύτερη μετοχή του χρηματιστηρίου, απόρροια και της ανοδικής αντίδρασης της εισηγμένης στο Λονδίνο (FTSE100) Coca Cola/HBC. Με αυξημένες -συγκριτικά- συναλλαγές να δίνεται τόνος από την αρχή κιόλας.

Στον αντίποδα, στοχευμένες πωλήσεις στη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, με το... καλημέρα έως 7,61% στο 1,432 ευρώ με υψηλές συναλλαγές. Στην περιοχή των 890 μονάδων για τον ΓΔ, με άνοδο στις 2.156 ο FTSE25 και με την Alpha Bank στο 1,108 ευρώ, ο ΔΤΡ στις 561,67 μονάδες.

Ταχύτερη ροή εντολών σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση και ικανοποιητική συναλλακτική δραστηριότητα για τίτλους των Coca Cola, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Aegean, Alpha Βank, OTE, ΔΕΗ.

Μιχαήλ Γελαντάλις [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v