ΠΑΣΟΚ: Θα θυμάστε πως όταν ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε τον Σεπτέμβριο για την περίφημη… ακούνητη βελόνα του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, έθεσε ένα «καθαρό» dead line για τη λήψη αποφάσεων: «Αν δεν κουνήσει η βελόνα τους επόμενους δύο μήνες θα έχουμε πρόβλημα να την κουνήσουμε μέχρι τις εκλογές», είχε πει.
Το δίμηνο πέρασε, κινήσεις δεν έγιναν, οπότε ο Πάρις Κουκουλόπουλος επανέφερε τα περί βελόνας ανανεώνοντας την προθεσμία: μέχρι τα Χριστούγεννα, είπε τότε.
Δεν ήταν, λοιπόν, λίγοι οι… χαιρέκακοι (εντός κι εκτός της Χαρ. Τρικούπη) που αναρωτήθηκαν προχθές εάν ο Κοζανίτης βουλευτής θα ξαναμιλούσε για «βελόνα» μετά την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να τον προτείνει για τη θέση του Δ’ Αντιπροέδρου της Βουλής, μετά τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.