Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 13 2006

Ο Λύκος στην αναμπουμπούλα ”χαίρεται”.

Η αγορά ανεβαίνει, η περιφέρεια έχει πάρει τα πάνω της και τώρα ο κίνδυνος… μεγαλώνει.

Σε τέτοιες περιόδους αυξάνεται κατακόρυφα η φημολογία, σε τέτοιες περιόδους χάνουν λεφτά οι άπειροι, οι άπληστοι και οι… αμετανόητοι.

Στους πρώτους περιλαμβάνονται όσοι μπήκαν σχετικά πρόσφατα στην αγορά ή σκέφτονται να μπουν για πρώτη φορά. Στην τελευταία εκείνοι που όσες φορές κι αν καούν, θα ψάχνουν το επόμενο… ”σίγουρο”, σαν να παίζουν στον ιππόδρομο.

Στη μεσαία κατηγορία είναι αυτοί που ξέρουν, έχουν κάνει λάθη, τα έχουν πληρώσει, αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν την απληστία τους και την αίσθηση ότι είναι αρκετά έξυπνοι και ”πληροφορημένοι” για να μη μείνουν με τον μουντζούρη στο χέρι!

Ήδη έχουμε ακούσει πληθώρα φημών, που αφορούν σε αρκετές… δεκάδες μετοχές, ενώ κατά κόρον χρησιμοποιούνται τα ονόματα μεγάλων ομίλων που έχουν ήδη κάνει επιθετικές κινήσεις για να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα και να είναι ”εύπεπτη” η… σεναριολογία.

Ξαναλέμε λοιπόν... ΠΡΟΣΟΧΗ! Λάβετε δε υπ’ όψιν σας ότι όταν όλοι είναι αισιόδοξοι, όταν οι εφημερίδες αρχίζουν να γράφουν πρωτοσέλιδα κι όταν οι περισσότεροι ψάχνουν για καλό χαρτί, η αγορά ετοιμάζεται για γύρισμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v