Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 14 2006

Πληροφορική: Ο μεγάλος φόβος των... εκλογών!

Και εκεί που πάει να στρώσει το κλίμα στην πληροφορική, να σου έρχονται τελευταία στην επικαιρότητα κάτι συζητήσεις περί πρόωρων βουλευτικών εκλογών...

Από το δόξα σοι ο Θεός... στο βόηθα Παναγιά μου!

Γιατί οι παράγοντες του κλάδου έχουν παρατηρήσει ότι σε κάθε κυβερνητική αλλαγή –και μέχρι να προσαρμοστούν οι ”καινούργιοι”- παγώνει για κάνα δυο χρόνια η ανάθεση των δημόσιων έργων πληροφορικής!

Άλλωστε μόλις εδώ και κάτι μήνες έχουν αρχίσει να ανατίθενται τα πρώτα σοβαρά έργα στον κλάδο, πράγμα που αναμένεται να συνεχιστεί και μέσα στο 2007.

Αν όμως γίνουν εκλογές τον Ιούνιο και αλλάξει κυβέρνηση, ή έστω παραμείνει η κυβέρνηση και αλλάξει ο γενικός γραμματέας;

Τότε τι γίνεται;

Οι παράγοντες λοιπόν της πληροφορικής, έχοντας ”δει” και στο παρελθόν το... ”έργο”, απευθύνθηκαν στα δύο μεγάλα κόμματα και τους συνέστησαν να υπάρξει ”δίαυλος επικοινωνίας” μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της πληροφορικής.

Ετσι ώστε να μην παρατηρούνται οι σχετικές καθυστερήσεις κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση. Και για να μην αγωνιά η αγορά σε κάθε προεκλογική περίοδο.

Θα δούμε άραγε κάποια πρόοδο στο συγκεκριμένο θέμα από τα δύο μεγάλα κόμματα, ή τελικά αυτή η χώρα δεν θα φτιάξει ποτέ;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v