Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 9 2014

Ποιοι «χρηματιστηριακοί» κατεβαίνουν στις εκλογές!

Ποιοι «χρηματιστηριακοί» κατεβαίνουν στις εκλογές!

Αρκετά άτομα από τον ευρύτερο χώρο της χρηματιστηριακής αγοράς θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και για το ευρωκοινοβούλιο: αναλυτές, στελέχη εισηγμένων εταιρειών, διαχειριστές χαρτοφυλακίου, αρθρογράφοι.

Για παράδειγμα, με θητεία στον χρηματιστηριακό χώρο η Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη (σύζυγος του προέδρου του ΣΜΕΧΑ Αλέξανδρου Μωραϊτάκη) κατεβαίνει ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Μένουμε στις γυναίκες και πάμε στην Άννα Κομνηνού Κούμπα, η οποία προέρχεται από οικογένεια που σχετίζεται με τα χρηματιστηριακά πράγματα και είναι σύζυγος του προέδρου της εισηγμένης εταιρείας Eurobrokers (Γεώργιος Κούμπας). Η Άννα Κομνηνού Κούμπα σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού και διεκδικεί εκ νέου τη θέση του συμβούλου με το συνδυασμό του Παντελή Ξυριδάκη.

Ο Γιάννης Μίχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης (στην ΕΝ.Α.) εταιρείας πληροφορικής Epsilon Net είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Αριστοτέλη στη Χαλκιδική (κόντρα στον γνωστό πολιτικό κ. Πάχτα).

Ο γενικός διευθυντής της Λαϊκής ΑΕΔΑΚ, Αριστοτέλης (Τέλης) Παναγιωτάκης, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης στον συνδυασμό «Δύναμη ελπίδας-Συμμαχία πολιτών» του Γιώργου Θωμάκου.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου Γιάννης Σαρρής διεκδικεί τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στην Αττική, με τον συνδυασμό του Θάνου Τζήμερου «Δημιουργούμε μαζί».

Το στέλεχος της SOLIDUS Χρηματιστηριακής Γιάννης Ζαρολιάγκης διεκδικεί τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Λαυρεωτικής με το συνδυασμό "Νέα Εποχή" του Κώστα Λεβαντή.

O γνωστός από τη δραστηριοποίησή του στον χώρο του χρηματιστηρίου και των ακινήτων Ανδρέας Παπανδρέου διεκδικεί τη θέση δημοτικού συμβούλου στη Χαλκίδα, με τον συνδυασμό «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» του Χρήστου Παγώνη.

Ο χρηματιστηριακός αρθρογράφος Γιώργος Καισάριος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό «Γέφυρες» (συνεργασία της Δράσης και της Δημιουργίας Ξανά).

Πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι από τον ευρύτερο χρηματιστηριακό χώρο και η υποψηφιότητά τους έχει διαφύγει της προσοχής μας. Αν ναι, τότε ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη και δεσμευόμαστε να αναφερθούμε σε αυτούς, αν μας ενημερώσουν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v