Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 8 2014

Σφηνάκια για Πανγαία, ΕΚ και... ξεχασμένους νόμους

Σφηνάκια για Πανγαία, ΕΚ και... ξεχασμένους νόμους

ΕΚ: Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει -εκτός απροόπτου- η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να εγκρίνει τα της Εθνικής Τράπεζας θέματα, διαδικασία που ακολούθησε και στις προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις.

 

ΠΑΝΓΑΙΑ: Την τυπική έγκριση από το ΤΧΣ αναμένουν στην Πανγαία για να προχωρήσουν στην εξαγορά συγγενούς εισηγμένης εταιρείας.

Η έγκριση απαιτείται, καθώς με βάση τη συμφωνία μετόχων μεταξύ INVEL και Εθνικής η τελευταία διατηρεί το management της Εθνικής Πανγαία και την ενοποιεί.

 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Γίνεται ένας νόμος του 1979 να αποτελέσει τροχοπέδη στις επενδύσεις και στην ανάπτυξη του σήμερα; Γίνεται, αν δεν έχεις όρεξη να (παρ)ακολουθήσεις τις επιταγές της εποχής και έχεις μείνει στα κείμενα που αποστήθιζες προ δεκαετιών.

Ωστόσο, και επειδή ο χρόνος πια τρέχει και οι παρελθόντες ρυθμοί δεν ευνοούν την όποια ανάλυση και συζήτηση, είναι θέμα ημερών να περάσει από τη Βουλή μία ρύθμιση η οποία θα δώσει το πράσινο φως σε συγκεκριμένο έργο το οποίο έχει ανακοινωθεί, έχει υποψηφίους, προκάλεσε εξαρχής έντονο ενδιαφέρον και τελικώς «κόλλησε» για τους παραπάνω λόγους.

Οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε στάση εκκίνησης κι η στήλη θα ενημερώσει πρώτη -διά της επισήμου και όχι παρασκηνιακής οδού- για τις εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v