Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 26 2014

Ποιο εγχώριο fund επιχειρεί να σηκώσει ως 150 εκατ.

Ποιο εγχώριο fund επιχειρεί να σηκώσει ως 150 εκατ.

Ανοίγει, όπως ακούμε, η πρώτη περίοδος εγγραφής θεσμικών επενδυτών για το private equity fund ελληνικών συμφερόντων με την επωνυμία Διοράμα.

Το private equity που στήνει ο επιχειρηματίας Δ. Δασκαλόπουλος με πρώην τραπεζίτες και στελέχη της αγοράς ξεκίνησε τις παρουσιάσεις στο εξωτερικό.

Στόχος είναι ως τις 15 Νοεμβρίου να συγκεντρωθούν κεφάλαια της τάξης των 130 - 150 εκατ. ευρώ τα οποία θα επενδυθούν σε εγχώριες εταιρείες με καλά θεμελιώδη στοιχεία που χρειάζονται φθηνά κεφάλαια για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Τη διαχείριση του fund θα την ασκεί η DECA ΕΠΕΥ, η οποία έχει λάβει ήδη άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν πρώην τραπεζίτες, όπως ο κ. Νίκος Νανόπουλος αλλά και στελέχη της αγοράς όπως οι κ. Π. Αλεξάκης, Κ. Ριρής, Γ. Παπουτσής. Γ. Κατσουρίδης και Π. Οικονόμου

 

ALAPIS: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών (τμήμα πτωχεύσεων) πρόκειται να διενεργηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου η γενική συνέλευση των πιστωτών της υπό εκκαθάριση εταιρείας.

Ειδικότερα οι πιστωτές της Alapis των οποίων οι απαιτήσεις έχουν γίνει οριστικά ή προσωρινά δεκτές από την εκκαθάριση καλούνται να αποφασίσουν περί του τρόπου με τον οποίο θα συνεχισθούν οι εργασίες πτώχευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 84 του πτωχευτικού κώδικα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v