Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 4 2015

ΕΤΕ: Η έκπληξη για το νέο CEO και τα νέα για την Αστήρ Παλάς

ΕΤΕ: Η έκπληξη για το νέο CEO και τα νέα για την Αστήρ Παλάς

ΕΤΕ: Όπως έγραψε το Euro2day.gr δύο είναι τα κυρίαρχα σενάρια για τον νέο υποψήφιο διευθύνοντα σύμβουλο: Είτε αναβάθμιση στελέχους της τράπεζας, είτε μεταγραφή από το... πάνω ράφι της αγοράς.

Και οι δύο επιλογές έχουν έναn κοινό τόπο: οι υποψήφιοι έχουν εμπειρία σε θέματα risk management.

Η μεταγραφή, όσο και αν ξαφνιάσει, δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Πρόκειται για δοκιμασμένο στέλεχος με θητεία σε υψηλές θέσεις τραπεζών και όχι μόνο.

Η αναβάθμιση, αν τελικώς προκριθεί, θα συνιστά έκπληξη μεγέθους καθώς ο υποψήφιος είναι όπως ακούμε της ... γενιάς του πρωθυπουργού.

Τόπο στα νιάτα ή δοκιμασμένη λύση;

Σύντομα, θα γνωρίζουμε καθώς όπως μαθαίνουμε οι αλλαγές θα διενεργηθούν την επόμενη εβδομάδα.

ΥΓ.: Για να αποφευχθεί, δε, νέα δυσάρεστη έκπληξη υπήρξε ταξίδι-αστραπή ανθρώπου της αντιπροεδρίας στη Φρανκφούρτη.

 

Αστήρ: Στις προχωρημένες περιπτώσεις ιδιωτικοποιήσεων για τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει ενστάσεις ανήκει η πώληση της Αστήρ Παλάς, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα τηρηθούν οι περιβαλλοντικοί όροι και θα δοθεί η απαραίτητη έγκριση από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η κυβέρνηση φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως να υπάρξουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις όρων ώστε να περάσει το σχέδιο από το ΣτΕ, γεγονός που ερμηνεύεται ως de facto αναγνώριση της ανάγκης πώλησης του συγκροτήματος.

Βέβαια η τροποποίηση των όρων θα πρέπει να είναι τέτοια που και το ΣτΕ να ικανοποιεί και την Jermyn Street η οποία έχει υπογράψει συμφωνία εξαγοράς του ξενοδοχείου με την αίρεση των όρων που θα περιλαμβάνει το ειδικό χωροταξικό σχέδιο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v