Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 22 2015

ΕΤΕ: Νέος κύκλος αλλαγών στη διοικητική πυραμίδα

ΕΤΕ: Νέος κύκλος αλλαγών στη διοικητική πυραμίδα

Στις 28 Μαΐου θα συνεδριάσει, όπως πληροφορείται η στήλη, το Δ.Σ. της τράπεζας προκειμένου να εγκρίνει τα αποτελέσματα α' τριμήνου αλλά και να αποφασίσει αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα.

Ακούμε ότι σε επίπεδο αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων, ο κ. Μυλωνάς μένει στη θέση του, όπως προσωρινά και ο κ. Δημόπουλος. Αντίθετα, η κ. Χατζησωτηρίου φέρεται να αποχωρεί. Μέρος των αρμοδιοτήτων της (strategy) θα αναλάβει ο κ. Μυλωνάς και ένα άλλο ο Γ. Κυριακόπουλος, ο οποίος όμως θα προστεθεί στο δυναμικό της Εθνικής από την 1η Σεπτεμβρίου.

Αλλαγές θα υπάρξουν και σε επίπεδο γενικών διευθυντών με εσωτερικές αναβαθμίσεις και αποχωρήσεις.

Ο κ. Μυλωνάς έχει αναλάβει να εκπονήσει το πρόγραμμα της τράπεζας για τις διευκολύνσεις και διαγραφές τόκων και κεφαλαίου για όσα νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις εμφανίζουν πραγματική αδυναμία εξυπηρέτησης.

Παρότι το σχέδιο εκπονείται, μετά και από όσα δήλωσε η διοίκηση στην πρόσφατη συνάντηση στελεχών, στην αγορά κυκλοφορεί ότι θα προβλέπεται διαγραφή έως και του 60% σε κεφάλαιο και τόκους!

Όχι όμως για τους μπαταχτσήδες....

ΥΓ.: Στόχος της ΕΤΕ είναι να παραμείνει και φέτος πρώτη σε νέες χορηγήσεις, όπως και το 2014. Για να υπηρετηθεί θα υπάρξουν κινήσεις τόνωσης της ρευστότητας μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v