Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 23 2015

«Μασάζ» στους δημάρχους από Στέργιο Πιτσιόρλα

«Μασάζ» στους δημάρχους από Στέργιο Πιτσιόρλα

Η νέα στρατηγική του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου απέναντι στις τοπικές κοινωνίες αποτυπώνεται στις συναντήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες με δημάρχους ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας.

Για παράδειγμα, συναντήθηκε προ ημερών με το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη ώστε να προχωρήσει η παραχώρηση γηπέδων, που βρίσκονται στο προς αξιοποίηση ακίνητο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Εθνικό (ο οποίος ήδη τα χρησιμοποιεί).

Οι δύο άνδρες πρόκειται να συναντηθούν εκ νέου αυτή την εβδομάδα, με αντικείμενο συζήτησης το διαγωνισμό με τον ΟΛΠ καθώς η δημοτική αρχή του Πειραιά εξακολουθεί να είναι αρνητική στην πώληση του οργανισμού.

Τις τελευταίες ημέρες ο Στέργιος Πιτσιόρλας συναντήθηκε και με το δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο ώστε να ακούσει τις θέσεις της τοπικής δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου.

Η νέα διοίκηση του Ταμείου, όπως έχει ήδη γράψει το Euro2day.gr, υποστηρίζει πως βλέπει με θετικό μάτι ακόμα και τη δωρεάν παραχώρηση ακινήτων σε δημοτικές αρχές, στην περίπτωση που μπορούν να αξιοποιηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Μέσω τέτοιων παραχωρήσεων εκτιμά πως μπορεί να κάμψει και τις αντιδράσεις αρκετών δημάρχων οι οποίοι βλέπουν σημαντικά ακίνητα στην περιοχή τους να βγαίνουν στο σφυρί χωρίς καν να ερωτηθούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v