Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 19 2018

Το «γκρουπάρισμα» ομολογιούχων της FF Group και οι πωλήσεις της Εθνικής

Το «γκρουπάρισμα» ομολογιούχων της FF Group και οι πωλήσεις της Εθνικής

ΕΤΕ: Οι πωλήσεις Εθνικής Ασφαλιστικής, Romaneasca, Εθνικής Κύπρου και θυγατρικής στην Αλβανία θα ενισχύσουν, σύμφωνα με τη διοίκηση, τον δείκτη Common Equity Tier I κατά περίπου 200 μονάδες βάσης.

Η πώληση της Αλβανίας ολοκληρώθηκε, ενώ οι διαγωνισμοί πώλησης των θυγατρικών σε Ρουμανία (Romaneasca) και Κύπρο (Εθνική Κύπρου) βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο μέτωπο της Εθνικής Ασφαλιστικής, η πώληση της οποίας θα δώσει τη μεγαλύτερη ώθηση στα βασικά εποπτικά κεφάλαια, αναμένονται αποφάσεις από τον νέο CEO για το αν θα γίνει αποδεκτή η προσφορά της Gongbao ή πάμε γι' άλλα…

 

FF Group: Νομικό γραφείο του Λονδίνου, με πείρα στις αναδιαρθρώσεις, έχει «γκρουπάρει» ομολογιούχους της FF Group, που κατέχουν, αθροιστικά, τα απαραίτητα ποσοστά.

Οι επαφές με τη Rothschild, που ενεργεί ως σύμβουλος της FF Group, έχουν ξεκινήσει. Το πότε και ποιες κινήσεις θα γίνουν από πλευράς ομολογιούχων παραμένει σε εκκρεμότητα, λόγω της ως τώρα καθυστέρησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

 

ΜIG- Υγεία: Ως το τέλος του 2019 θα πρέπει να ασκήσει την option για την απόκτηση ποσοστού ως 10% στη Hellenic Healthcare η MIG.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v