Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 27 2018

Ποιος ανέλαβε το έργο CRO στην FF Group και τα «βαρίδια» της ΔΕΗ

Ποιος ανέλαβε το έργο CRO στην FF Group και τα «βαρίδια» της ΔΕΗ

FF Group: Η Synergon Partners, μια νεοσυσταθείσα εταιρεία από έμπειρα στελέχη της αγοράς, υπέγραψε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σύμβαση με τη Folli Follie, αναλαμβάνοντας το έργο του Chief Restructuring Officer.

Μαζί με τις Rothschild, Deloitte, Allen&Overy και το νομικό γραφείο Μπερνίτσα θα χειριστεί την αναδιάρθρωση του ομίλου Folli Follie, σε συνεργασία με την πλειονότητα των πιστωτών του.

Εντωμεταξύ, η A&M υποχρεούται να παραδώσει το πόρισμα της δικανικής αξιολόγησης που ολοκληρώνει στην Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας, η οποία αποτελεί και την αναθέτουσα αρχή.

Εφόσον διαπιστώνονται σοβαρές διαφοροποιήσεις σε ταμείο, απαιτήσεις και αποθέματα, η Επιτροπή θα πρέπει αφενός να παράσχει τα στοιχεία στην EY, που έχει αναλάβει την αναμόρφωση των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2017, αφετέρου να αποστείλει το πόρισμα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και πιθανώς στον εισαγγελέα.

 

ΔEΗ: Με μη επαναλαμβανόμενα κόστη θα επιβαρυνθούν τα αποτελέσματα της ΔΕH για το β' τρίμηνο της φετινής χρήσης.

Όπως ανέφερε η διοίκηση της Επιχείρησης στις οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2017, τα αποτελέσματα β' τριμήνου θα επιβαρυνθούν με 102 εκατ. ευρώ σε επίπεδο μητρικής και 164 εκατ. ευρώ σε επίπεδο ομίλου, λόγω της κατάργησης του συμψηφισμού της αποζημίωσης των εργαζομένων με το εφάπαξ βοήθημα.

Διάταξη που περιλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της ΓΕΝΟΠ ΔΕH.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v