Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 5 2018

Η ΜΙG, η υπόθεση της Κύπρου με το Υγεία και η... «χαρά» Αποστολόπουλου

Η ΜΙG, η υπόθεση της Κύπρου με το Υγεία και η... «χαρά» Αποστολόπουλου

Δεν κρυβόταν προ ημερών η… χαρά του Βασίλη Αποστολόπουλου για την είδηση που ήρθε από την Κύπρο, περί δικαστικής «εμπλοκής» στην προωθούμενη μεταβίβαση του Υγεία στη CVC.

Δεν εξηγούνται αλλιώς τα -πέραν του ενός- ποσταρίσματα των σχετικών ρεπορτάζ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Σε αυτά αναφερόταν στην απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου της Αμμοχώστου, η οποία δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία της MIG και παράλληλα «απαγορεύει» τη μεταβίβαση του γνωστού νοσοκομείου.

Πόσο θα κρατήσει όμως η... χαρά;

Διότι σε ανακοίνωσή της η MΙG υποστηρίζει ότι «η μονομερής αίτηση της (αγνώστων λοιπών στοιχείων) αιτήτριας "MARAFAST TRADING LIMITED" αποτελεί ανακύκλωση ισχυρισμών από παλαιότερες κυπριακές διαδικασίες και εμφανίζει τεράστια κενά». Αλλά και γιατί αποκαλύπτει ότι η αιτήτρια εταιρία φέρεται να μην ήταν αρχικά δικαιούχος, αλλά να απέκτησε δικαιώματα επί καταθετικών λογαριασμών που τηρούνταν στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου σε χρόνο μεταγενέστερο του κουρέματος!

Εύλογο το ερώτημα σε ποιον να ανήκει άραγε η συγκεκριμένη εταιρεία…

Υ.Γ. Ο Χρήστος Μεγάλου της Πειραιώς (δανειστή και μετόχου της ΜIG) έσπευσε, πάντως, να χαρακτηρίσει την όλη υπόθεση της δικαστικής εμπλοκής στην Κύπρο ως «παρωνυχίδα»…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v