Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 1 2018

Bonus για Wind από το τουριστικό «τσουνάμι»

Bonus για Wind από το τουριστικό «τσουνάμι»

Τα παράπλευρα οφέλη από την έκρηξη του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας αποτυπώνονται και στα οικονομικά αποτελέσματα της Wind Hellas για το εννεάμηνο του 2018.

Tα έσοδα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών από ξένους επισκέπτες κατέγραψαν άνοδο κατά 35% σε σχέση με το περυσινό εννεάμηνο, ενώ αντίστοιχα μεγάλη αύξηση δείχνουν και τα στοιχεία των ανταγωνιστών της.

Τα καλά οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου της Wind Hellas δεν οφείλονται, βέβαια, μόνο στους τουρίστες καθώς παρουσιάζει ικανοποιητικές επιδόσεις σε πολλά μέτωπα.

Γι’ αυτό και η διοίκηση αναθεώρησε ήδη προς τα πάνω την πρόβλεψη για την αύξηση του EBITDA το 2018. Ενώ τον Αύγουστο μιλούσε για άνοδο περί το 10% σε σύγκριση με το 2017, τώρα προβλέπει αύξηση που θα κινηθεί κοντά στο 15%.

Μια ματιά στις πίσω γραμμές των οικονομικών αποτελεσμάτων δείχνει, επίσης, πως η εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των επενδύσεών της για το 2018 στο τελευταίο τρίμηνο.

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου είχε επενδύσει γύρω στα 68 εκατ. και μέσα σε τρεις μήνες θα δαπανήσει άλλα 37 εκατ. ευρώ ώστε να καλύψει τον στόχο των 105 εκατ. ευρώ για το σύνολο του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v