Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 15 2019

Η μετακόμιση της MIG και οι νέες προκλήσεις για έναν deal maker

Η μετακόμιση της MIG και οι νέες προκλήσεις για έναν deal maker

MIG. Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας λειτουργικής αναδιάρθρωσης και μετασχηματισμού του ομίλου MΙG, αλλά και του περιορισμού των εξόδων, μαθαίνουμε ότι η διοίκηση αποφάσισε τη μεταφορά του κεντρικού στρατηγείου από το ομολογουμένως επιβλητικό κτήριο της Εκάλης, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα «κεντρικά» γραφεία μεταφέρονται σε κτίριο της οδού Πανεπιστημίου, στο οποίο στεγάζεται (εκ συμπτώσεως) και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΑΚΗΣ. «Deal maker αναζητά νέες προκλήσεις». Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στην αποχώρηση του Κώστα Καραφωτάκη από τις άμεσα διοικητικές θέσεις του Olympia Group (αρχής γενομένης την 30ή Σεπτεμβρίου), μετά από πραγματικά «ευδόκιμη» θητεία 22 ετών, στη διάρκεια των οποίων ο όμιλος πραγματοποίησε διεθνείς επενδύσεις και εξαγορές, αποκτώντας παρουσία σε 11 διαφορετικές χώρες.

Γνώστης των αγορών και των χρηματιστηρίων, έμπειρος σε turn around επιχειρήσεων, «μάστορας» της στρατηγικής επικοινωνίας και του networking, όπως λένε έτερα στελέχη της ευρύτερης αγοράς, ο 49χρονος μάνατζερ παραμένει μέτοχος του Ομίλου, με παρουσία στο διοικητικό συμβούλιο, θεωρείται όμως σίγουρο ότι θα αναζητήσει τώρα και νέες προκλήσεις.

Η στήλη αναμένει «νεότερα» με ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v