Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 12 2019

«Περίπατο» κάνει ο ΟΛΘ με τις εγκρίσεις των επενδύσεων

«Περίπατο» κάνει ο ΟΛΘ με τις εγκρίσεις των επενδύσεων

Μπορεί στον Πειραιά οι Κινέζοι της Cosco να θαλασσοδέρνονται για να περάσει το επενδυτικό τους σχέδιο, αλλά το επενδυτικό σχήμα που απέκτησε τον ΟΛΘ, στο οποίο συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης, κάνει περίπατο!

Το στρατηγικό σχέδιο (Master Plan) του OΛΘ έχει εγκριθεί εδώ και καιρό, ενώ χθες εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ) το Σχέδιο Ανάπτυξης Λιμένα που υπέβαλε στο Υπουργείο Ναυτιλίας ο OΛΘ.

Το συγκεκριμένο σχέδιο δεν περιλαμβάνει μόνο το ήδη εγκεκριμένο Master Plan αλλά και τη γενικότερη στρατηγική. Μάλιστα, στο υπουργείο Ναυτιλίας έχουν να λένε πως ο OΛΘ «στο τελικό σχέδιο που υπέβαλε έλαβε υπόψη και ικανοποίησε όλες τις παρατηρήσεις της ΓΓΛΛΠΝΕ η οποία, με τη σειρά της, είχε λάβει υπόψη της όλες τις παρατηρήσεις που είχε κάνει η Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, με την υπ’ αριθμόν 95/2019 απόφασή της».

Η χθεσινή απόφαση κλείνει και την τελευταία εκκρεμότητα, ώστε να προχωρήσει το επενδυτικό σχέδιο του OΛΘ, συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ, τα 180 εκατ. από τα οποία αφορούν τις λεγόμενες υποχρεωτικές επενδύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v