Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 6 2019

Σφηνάκια για ΕΛΒΙΕΜΕΚ, Βαρβαρέσο και Προοδευτική

Σφηνάκια για ΕΛΒΙΕΜΕΚ, Βαρβαρέσο και Προοδευτική

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Χωρίς ουσιαστική δραστηριότητα και με βραχυπρόθεσμα δάνεια 4,84 εκατ. ευρώ, η ΕΛΒΙΕΜΕΚ έχει ως μόνη λύση την εξεύρεση επενδυτή-developer που θα αναπτύξει τα δύο σημαντικά ακίνητα που διαθέτει στο νομό Βοιωτίας.

 

ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Στο τέλος του 2019 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η θεμελιώδης αλλαγή του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας στη νηματουργία Βαρβαρέσος, με στόχο τη διάθεση προϊόντων υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.

Για τη χρηματοδότηση της επένδυσης, πέρα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που υλοποιήθηκε και την προβλεπόμενη επιχορήγηση, η διοίκηση της εταιρείας κάνει προσπάθειες και επαφές για την εύρεση επενδυτή που θα χρηματοδοτήσει το project.

Και όπως δηλώνει, βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτικά funds του εξωτερικού για πιθανή χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπορεί η εισηγμένη εταιρεία να έχει διακόψει οποιαδήποτε δραστηριότητα (μηδενικός κύκλος εργασιών κατά τα τελευταία χρόνια), ωστόσο πέρυσι εισέπραξε 3,7 εκατ. ευρώ από επίδικες απαιτήσεις και ειδικότερα από το ρουμανικό δημόσιο. Για την υπόθεση αυτή, η ελληνική εταιρεία είχε προσφύγει δικαστικά προ διετίας.

Το αν και πότε η εταιρεία θα ξεκινήσει να έχει και πάλι δραστηριότητα θα εξαρτηθεί πιθανότατα από τις εξελίξεις στο δικαστικό πεδίο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v