Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 7 2019

Οι «συζητήσεις» για τις λιγνιτικές και ο καλός... Οκτώβρης στα ΕΛΠΕ

Οι «συζητήσεις» για τις λιγνιτικές και ο καλός... Οκτώβρης στα ΕΛΠΕ

ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΔΕH: Συζητήσεις μεταξύ Μυτιληναίου και ΕΛΒΑΛΚΑΛΚΟΡ για την κάθοδό τους μέσω κοινοπραξίας στον διαγωνισμό πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔEΗ μαθαίνει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη ο πρόεδρος της εταιρείας.

Αυτό έκανε γνωστό ο Μανόλης Παναγιωτάκης, στο περιθώριο του συνεδρίου της Ελληνικής Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία.

Ωστόσο καλά ενημερωμένες πηγές σχολίασαν, περί τα της κοινοπραξίας: «Γίνονται πολύ... χλιαρές συζητήσεις, που δεν έχουν οδηγήσει πουθενά, καθώς η ΔΕΗ παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της…».

 

ΕΛ.ΠΕ: Τον Οκτώβριο δείχνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ως μήνα ενδεχόμενων εξελίξεων για την τύχη των Ελληνικών Πετρελαίων, μετά την αποτυχία του διαγωνισμού πώλησης του 50,1% των μετοχών της εισηγμένης. Ο κ. Σταθάκης, ερωτηθείς για το πότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στους μετόχους, Ελληνικό Δημόσιο και όμιλο Λάτση, απάντησε ότι «θα πρέπει να ξεκινήσουν…», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως υπάρχει άνεση χρόνου.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει για το αν θα συζητήσει το θέμα με τους θεσμούς αυτή την εβδομάδα, απάντησε ότι «ο ίδιος δεν προβλέπεται να τους συναντήσει», παρά μόνο οι συνεργάτες του. Παρέπεμψε δε, για τις εξελίξεις στο θέμα των ΕΛ.ΠΕ περί τον Οκτώβριο, οπότε και η αξιολόγηση είναι πιο σφικτή…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v