Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 8 2019

Η Euromedica, το καμπανάκι της ΕΚ και το επερχόμενο σίριαλ

Η Euromedica, το καμπανάκι της ΕΚ και το επερχόμενο σίριαλ

Αντέδρασε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην κίνηση της διοίκησης της Euromedica να προσκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα (μεταξύ άλλων) την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.
Συγκεκριμένα, η ΕΚ ζήτησε διευκρινίσεις, καθώς -εκτός των άλλων- η εταιρεία δεν έχει εκδώσει τις ετήσιες λογιστικές της καταστάσεις όχι μόνο για το 2018 αλλά ούτε και για το έτος 2017.

Βέβαια, όλοι αντιλαμβάνονται στην αγορά ότι το επόμενο χρονικό διάστημα διοίκηση Λιακουνάκου και Farallon θα προχωρήσουν σε κινήσεις τακτικισμού, η πρώτη για να κερδίσει χρόνο και η δεύτερη για να πετύχει την «έξωση» της σημερινής διοίκησης.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι πως η γενική συνέλευση της 7ης Ιουνίου που προκάλεσε η «πλευρά Λιακουνάκου» με θέμα την ουσιαστική επανεκλογή του σημερινού ΔΣ και την ΑΜΚ, θα αναβληθεί είτε μία, είτε περισσότερες φορές. Παράλληλα, άγνωστο είναι το πότε η διοίκηση της Euromedica θα συγκαλέσει τη γενική συνέλευση που έχει ζητήσει εξώδικα η Farallon, με στόχο την αποπομπή του σημερινού ΔΣ.

Όλα δείχνουν ότι το σίριαλ θα έχει αρκετά ακόμη επεισόδια, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος δουλεύει εναντίον του ομίλου που απαξιώνεται και ιδίως εναντίον των εργαζομένων του, που τους οφείλονται δεδουλευμένα μηνών.

ΥΓ: Ανεπιβεβαίωτες φήμες από τη Ρόδο μιλούν για επαφές που έχουν γίνει, με στόχο την πώληση της τοπικής θυγατρικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v