Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 19 2019

Νέα επεισόδια -με αγωγές και εξώδικα- στον «εμφύλιο» της Creta Farms

Νέα επεισόδια -με αγωγές και εξώδικα- στον «εμφύλιο» της Creta Farms

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του έως πρότινος Διευθύνοντος Συμβούλου της, Κωνσταντίνου Δομαζάκη, o οποίος παραμένει βέβαια μεγαλομέτοχος, κατέθεσε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Creta Farm, στη διοίκηση της οποίας βρίσκεται ο έτερος μεγαλομέτοχος, Μανώλης Δομαζάκις.

Προφανώς, η αγωγή συνδέεται με τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει ο Κ. Δομαζάκης, σε συνδυασμό με την «απαίτηση» που έχει εγείρει έναντι της εταιρeίας, ύψους περίπου 11,5 εκατ. ευρώ.

Χθες επίσης, σύμφωνα με άλλες έγκυρες πληροφορίες, η εταιρεία έστειλε επιστολή προς τις πιστώτριες τράπεζες με την οποία φέρεται να απαντά στα όσα έθετε η προηγηθείσα επιστολή των τραπεζών. Αυτή είναι ίσως και η πιο σημαντική ενέργεια των τελευταίων ημερών, καθώς οι τράπεζες «αγρίεψαν» μετά τα όσα έφερε στην επιφάνεια (δικαίως ή αδίκως και σε ποιο βαθμό θα προκύψει στη συνέχεια) ο Κ. Δομαζάκης, δημιουργώντας για να το πούμε… ευγενικά «έλλειμμα εμπιστοσύνης» απέναντι και στους δύο αδερφούς.

Με τα δάνεια όμως που έχει η Creta Farm και τα προβλήματα ρευστότητας, οποιαδήποτε «λύση», διόλου… αναίμακτη σε κάθε περίπτωση, θα περάσει από τους τραπεζίτες.

Σε άλλα νέα, ο Κ. Δομαζάκης φαίνεται να επιτίθεται τώρα και στην PwC (που έχει αναλάβει να διαπιστώσει αν του χρωστά η Creta Farm τα εκατομμύρια ή όχι), κατηγορώντας την ανοικτά με εξώδικ;o του, ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά της, κι ότι -άκρως ενδιαφέρον αυτό- πλέον «παρέλκει», δεν είναι δηλαδή αναγκαία, η περαιτέρω εμπλοκή της!

Οπότε θα πρέπει τώρα να αναμένεται με ενδιαφέρον (και) η απάντηση της PwC…

ΥΓ: Η στήλη διατηρεί επιφυλάξεις για το αν θα βρεθούν όλα τα στοιχεία συναλλαγών που ψάχνει η PWC καθώς πληροφορείται ότι κάποια από αυτά αφορούν την Πειραιώς, λόγω της συνένωσ;hς της με την Αγροτική Τράπεζα. Που σημαίνει, μια και μιλάμε για αρχεία του 2005, 2006 κ.λπ., ότι μπορεί οι φυσικοί φάκελοι να μη βρεθούν «στον αιώνα τον άπαντα»!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v