Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 1 2019

«Σήμα» για αλλαγή διοίκησης σε ΔΕΗ και Υπερταμείο από Κυριάκο

«Σήμα» για αλλαγή διοίκησης σε ΔΕΗ και Υπερταμείο από Κυριάκο

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς σε χθεσινή του συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής για την κατάσταση στη ΔEH, απάντησε μεταξύ των άλλων πως αν το κόμμα του εκλεγεί στη διακυβέρνηση της χώρας, θα αναζητηθούν ευθύνες από τη διοίκηση της δημόσιας εταιρίας αλλά και τη διοίκηση του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), μια και είναι ο βασικός μέτοχΌς της.

Η αναφορά του προέδρου της ΝΔ, σύμφωνα με αρμόδιους παράγοντες, δείχνει τις προθέσεις του να αλλάξει τις δύο διοικήσεις. Και ίσως είναι από τις πρώτες προτεραιότητές του, ιδίως στην περίπτωση της ΔEΗ.

Κάποιοι επίσης δεν απέκλεισαν την αναφορά του προέδρου της δημόσιας εταιρείας ηλεκτρισμού Μανόλη Παναγιωτάκη, στη διάρκεια της τελευταίας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της, περί αναγκαιότητας εισόδου στρατηγικού επενδυτή ως και απόπειρα του ιδίου να ρίξει γέφυρες… για την παραμονή του στο τιμόνι της ΔEΗ.

Αν και αυτή η ερμηνεία για τις φερόμενες προθέσεις του προέδρου της ΔEΗ δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο η χθεσινή δήλωση Μητσοτάκη δείχνει να γκρέμισε κάθε πιθανότητα παραμονής του κ. Παναγιωτάκη στην επιχείρηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v