Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 23 2019

Διοικητικές αλλαγές στη Folli Follie Ασίας, ενώ οι ελεγκτές ακόμα... ψάχνουν

Διοικητικές αλλαγές στη Folli Follie Ασίας, ενώ οι ελεγκτές ακόμα... ψάχνουν

Σε διοικητικές αλλαγές στις θυγατρικές της Ασίας προχώρησε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, η Folli Follie, ένα χρόνο και πλέον μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου και ενώ σειρά ελεγκτικών οίκων έχουν «φάει πόρτα» όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα που αναζητούν από τον συγκεκριμένο χώρο… δράσης του ομίλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Νάρκισσος Γεωργιάδης ανέλαβε τη θέση νέου CFO και Director στη Folli Follie Sourcing Limited (η οποία ενοποιεί το σύνολο των ασιατικών θυγατρικών του ομίλου). Σημειώνεται ότι ο κ. Ν. Γεωργιάδης υπήρξε για ένα «φεγγάρι» εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και αναπληρωτής CEO της Folli Follie και αφότου παραιτήθηκε, παρέμεινε ως σύμβουλος της αναδιάρθρωσης της εταιρείας και υπεύθυνος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους ομολογιούχους - πιστωτές, στη μετα-Κουβάτσο εποχή.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόκειται να αντικαταστήσει τον κ. Ι. Γρίσπο, για τον οποίο το Euro2day.gr είχε εγκαίρως προαναγγείλει ότι τελεί υπό παραίτηση

 Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες της στήλης, ο κ. Γεωργιάδης -αν και CFO και Director προερχόμενος από τη μητρική- θα συνεχίσει να αναφέρεται στον κ. Steven Yaung, ο οποίος κατέχει τη θέση Chief Operating Officer στην Ασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v