Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 14 2019

Οι μαινόμενοι εργολάβοι στον ΣΑΤΕ και οι ανάσες στην Creta Farms

Οι μαινόμενοι εργολάβοι στον ΣΑΤΕ και οι ανάσες στην Creta Farms

ΣΑΤΕ. Καθόλου καλά δεν πήγαν τα πράγματα για τον πρόεδρο του εργοληπτικού συνδέσμου ΣΑΤΕ (εκπροσωπεί μεσαίες και μεγάλες τεχνικές εταιρείες) Γιώργο Βλάχο, στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου επιτέθηκαν κατά μέτωπο στον πρόεδρο του συνδέσμου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση εν μέσω έντασης. Η συνεδρίαση αναμένεται να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά η κατάσταση στον σύνδεσμο μυρίζει μπαρούτι.

Οσο αυξάνονται τα προβλήματα των εταιρειών εξαιτίας των καθυστερήσεων στα δημόσια έργα, τόσο θα μεγαλώνει η γκρίνια.

Και αυτό το γνωρίζει ο κ. Βλάχος καθώς η εταιρεία του υπήρξε από τα πρώτα θύματα της κρίσης.

 


CRETA FARMS. Με το σταγονόμετρο συλλέγει ρευστότητα η Creta Farm, ενόσω εκκρεμεί η χορήγηση ενδιάμεσης χρηματοδότησης από τις πιστώτριες τράπεζες. Παρ' όλα αυτά η «νηνεμία» όσον αφορά τα διοικητικά της εταιρείας και η επαναλειτουργία των οικονομικών της υπηρεσιών επέτρεψαν να δημιουργηθούν κάποιες εισροές κεφαλαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαντοβιομηχανία κατάφερε να αποπληρώσει μέρος των οφειλών προς τους εργαζομένους αλλά και να καλύψει τιμολόγια προμηθειών πρώτων υλών, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ξανά στην αγορά.

Εξάλλου, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, με την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ανοίγει το «παράθυρο» ευκαιρίας εξυγίανσής της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v