Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 18 2019

Τα ξενοδοχεία που αγοράζει η Hines και οι αποφάσεις ΕΤΕ

Τα ξενοδοχεία που αγοράζει η Hines και οι αποφάσεις ΕΤΕ

HINES-MAΜΙΔΑΚΗΣ: Στη Hines οδεύουν δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Μαμιδάκης Συμμετοχών στην Κρήτη, μετά από αρκετές ανατροπές στη διαγωνιστική διαδικασία. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Coral και Ερμής, τριών και τεσσάρων αστέρων, αντίστοιχα, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η Hines υπέγραψε, πρόσφατα, MoU για την απόκτησή τους, μετά από ένα μαραθώνιο διαπραγματεύσεων, που κράτησε σχεδόν 10 μήνες.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Hines ήταν ένα βήμα πριν την απόκτησή τους, όπως κατέγραψε τότε η στήλη. Ακολούθησε, όμως, «σφήνα» από την Bain, που οδήγησε τη Hines στη βελτίωση της προσφοράς της, αποδεχόμενη να εξοφλήσει και το 50% της οφειλής προς τρίτο.

Κερδισμένη η ξενοδοχειακή μονάδα Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, της Zeus International, που θα εισπράξει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ από τα 7 εκατ. ευρώ, τα οποία είχε δανείσει σε Coral και Ερμής, όταν ανήκαν όλες οι μονάδες στον όμιλο Μαμιδάκη.

 

ΕΤΕ- NPEs: Δεν εξετάζεται, άμεσα, το ενδεχόμενο να αναθέσει η Εθνική σε τρίτο τη διαχείριση του συνόλου των εν Ελλάδι NPEs.

«Τρέχουν», όμως, όπως έγραψε το Euro2day.gr, πιλοτικές αναθέσεις σε τρίτους δύο μικρού μεγέθους χαρτοφυλακίων με στεγαστικά δάνεια σε καθυστέρηση, στο πλαίσιο της προεργασίας για την τιτλοποίηση της επόμενης χρονιάς.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v