Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 15 2019

Το... 18μηνο της Folli Follie και το νέο ντιλ Eurobank

Το... 18μηνο της Folli Follie και το νέο ντιλ Eurobank

FOLLI FOLLIE. Διαβάζουμε στο Euro2day.gr για αλλαγές στις δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων, οι οποίες διατάσσονται από τον πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες δραστηριότητες. 

Προβλέπεται λοιπόν πως η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων ισχύει για 18 μήνες, και εφόσον παρέλθει αυτό το διάστημα τίθεται στην κρίση του ανακριτή ή του δικαστικού συμβουλίου -κατά περίπτωση- η επικύρωσή της ή μη. Δηλαδή, οι εν λόγω δικαστικές αρχές θα αποφαίνονται εφεξής εάν η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων θα εξακολουθήσει να ισχύει και μετά την παρέλευση του 18μηνου, επ' αόριστον, ή αν θα καταργηθεί.

Να σημειώσουμε ότι στην υπόθεση της Folli Follie κάπου αυτή την περίοδο πρέπει να λήγει το 18μηνο από τότε που δεσμεύθηκαν περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων.

Οπότε χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή

 

EUROBANK-AKINHTA. Σήμερα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για την πώληση από την τράπεζα του project Star, που περιλαμβάνει περίπου 640 οικιστικά ακίνητα μικρής αξίας. Προηγήθηκε χθες η ανακοίνωση από τη Eurobank ότι έκλεισε η συμφωνία με την Brook Lane για δύο χαρτοφυλάκια ακινήτων συνολικής αξίας 84 εκατ. ευρώ.

Οσο για τον αγοραστή του Star, η στήλη πληροφορείται ότι είναι ευρωπαϊκό fund…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v