Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 4 2002

Τα ερωτήματα ενός ”καυτού”... τηλεφωνήματος!!

Ο Χαμαιλέων έγινε τις τελευταίες ημέρες αποδέκτης συγκεκριμένων πληροφοριών, οι οποίες δεν ειναι καθόλου κολακευτικές για γνωστό - μα πολύ γνωστό-πρόσωπο της αγοράς μας, το οποίο εκ της θέσεώς του οφείλει να συμπεριφέρεται όχι μόνον με διπλωματικότητα και διαλλακτικότητα- στοιχεία τα οποία είναι γνωστό ότι το χαρακτηρίζουν, ενδεχομένως και στον... υπερθετικό βαθμό- αλλά και με την ενίοτε πρέπουσα... αποφασιστικότητα.

Κατά τις πληροφορίες λοιπόν αυτές, υπήρχε μια απόφαση ουσίας που αφορούσε εισηγμένη στο Χ.Α. εταιρία κι έπρεπε να έχει ληφθεί από καιρό.

Τελικώς ελήφθη προ ελαχίστων ημερών και με ”έκτακτες” διαδικασίες. Ωστόσο- κι εκεί ξεκινά το πιο ενδιαφέρον και... γαργαλιστικό σημείο- οι ”κακές γλώσσες” επιμένουν ότι πριν πάρει τελικά τη ”μεγάλη” απόφαση, το συγκεκριμένο πρόσωπο πραγματοποίησε ένα ... ”διευκρινιστικό” (ας το χαρακτηρίσουμε έτσι) τηλεφώνημα σε ισχυρό (πλην όμως όχι... θεσμικό ή έστω καθ ύλην αρμόδιο) παράγοντα, ώστε, κατά τρόπον τινά, να εξασφαλιστεί η ”ανοχή” του!!

Ενα τηλεφώνημα το οποίο σημειωτέον έγινε παρουσία άλλων (αρμοδίων αυτη τη φορά) παραγόντων, αφήνοντας τους... άφωνους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα -ολίγον θεωρητικό, πλην όμως και σημαντικό. Εάν ο ισχυρός αποδέκτης του τηλεφωνήματος εκδήλωνε τη σφοδρή αντίδραση του (αντί της ”ανοχής” του), θα είχε άραγε επέλθει, έστω και με καθυστέρηση, η αλλαγή στο... status της εν λόγω εισηγμένης;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v