Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 10 2020

Lamda: Η επέκταση του Golden Hall και η πρόβλεψη για το Mall

Lamda: Η επέκταση του Golden Hall και η πρόβλεψη για το Mall

Η έναρξη λειτουργίας του πρώτου τμήματος από την επέκταση που προωθεί η Lamda Development στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στα μέσα Δεκεμβρίου, συνέβαλε στη σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας τον προηγούμενο μήνα, όπως υποστήριξε χθες η διοίκηση κατά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα εννεαμήνου. Η επέκταση του Golden Hall, μια επένδυση κοντά στα 25 εκατ. ευρώ, θα ολοκληρωθεί με τη λειτουργία του Ολυμπιακού Μουσείου.

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda κινήθηκαν θετικά στο τελευταίο τρίμηνο, όπως επισήμανε η διοίκηση, η οποία απέφυγε τις συγκεκριμένες αναφορές στις επιδόσεις κατά την περίοδο των γιορτών.

Στο εννεάμηνο, πάντως, η επισκεψιμότητα σε Mall είχε κινηθεί ανοδικά (2,4%), ενώ σημείωσε μικρή κάμψη σε Golden Hall (-2,4%) και Mediterranean Cosmos (-2,4%). Τα αποτελέσματα του εννεαμήνου επηρεάστηκαν και από την πρόβλεψη των 11 εκατ. ευρώ που έλαβε η διοίκηση ενόψει της ρύθμισης των πολεοδομικών εκκρεμοτήτων στο Mall, σε συνεργασία με Δήμο Αμαρουσίου και Εθνική Τράπεζα.

Για το Ελληνικό, τα στελέχη της Lamda που συμμετείχαν στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη παρέπεμψαν στην αναλυτική παρουσίαση που είχε γίνει από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Οδυσσέα Αθανασίου πριν από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου. Πρόσθεσαν πως δεν υπάρχουν κάποια νεότερα δεδομένα, σε σχέση με όσα έχει δηλώσει τότε ο επικεφαλής της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v