Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 17 2020

Οι προσφορές και οι πονοκέφαλοι για τις τηλεπικοινωνίες

Οι προσφορές και οι πονοκέφαλοι για τις τηλεπικοινωνίες

Στα δύσκολα βρίσκονται οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, καθώς από τη μία πλευρά καλούνται να προχωρήσουν σε προσφορές, όπως η δωρεάν παροχή πολυμεσικού περιεχομένου (δηλαδή συνδρομητικής τηλεόρασης) και από την άλλη, να διασφαλίσουν πως τα δίκτυα δεν θα «πέσουν» από την αυξημένη χρήση όσων βρίσκονται πλέον όλη την ημέρα στα σπίτια τους!

Οι διοικήσεις των εταιρειών συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε δημοσιοποιήσει επιστολή που τους έστειλε και με την οποία ζητάει να προχωρήσουν σε κάποιες προσφορές. Οπως συνέβη και στην περίπτωση των πακέτων δεδομένων (data) στην κινητή, που υπήρξε η ανακοίνωση για μειώσεις τιμών, δηλαδή διπλασιασμού των data με το ίδιο κόστος, έτσι αναμένονται πρωτοβουλίες και για την κρίση.

Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα, γιατί τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών δοκιμάζονται. Έτσι, η Cosmote, για παράδειγμα, ανακοίνωσε προσφορές για το δίκτυο κινητής και δωρεάν πρόσβαση στο Cosmote History.

Στόχος είναι να στηριχθεί το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας, το οποίο θα υποστεί και τη μεγαλύτερη καταπόνηση αυτές τις ημέρες.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v