Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 8 2020

Οι μεταγραφές της Skroutz και ο νέος νόμος για ασφαλιστικές

Οι μεταγραφές της Skroutz και ο νέος νόμος για ασφαλιστικές

SKROUTZ: Νέα ανώτατα διοικητικά στελέχη αποκτά η Skroutz, μετά την προσθήκη 126 νέων θέσεων εργασίας το 2019, καθώς η διοικητική ομάδα ενισχύεται με νέο CFO και Chief Operation Officer.

Η τελευταία θέση καλύπτεται από τον Γιάννη Αλιβιζάτο, ο οποίος «επαναπατρίστηκε» μετά από μια τριετία εργαζόμενος στη βρετανική startup Deliveroo (με αντικείμενο τη διανομή φαγητού).

Η Skroutz, ως γνωστόν, εδώ και ένα χρόνο αναπτύσσεται και σ' αυτό τον τομέα, εκτιμώντας πως είναι χώρος με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Η σύγκριση βέβαια με την Deliveroo είναι άνιση, καθώς η τελευταία έχει ασύγκριτο μέγεθος και ως πρόσφατο επενδυτή (με 16% του equity της εταιρείας) την Amazon...

Από την άλλη, η είσοδος της CVC Capital στη Skroutz τον Απρίλιο του 2020 έδωσε στην ελληνική δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία ένα δυνατό boost να διεκδικήσει στελέχη από τον ανταγωνισμό, μια συνθήκη που αντιμετωπίζουν πολύ συχνά οι ελληνικές εταιρείας τεχνολογίας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ: Νομοθετική ρύθμιση πρόκειται να φέρει σύντομα προς ψήφιση η κυβέρνηση, με στόχο την εξασφάλιση διαφάνειας στα ασφαλιστικά προϊόντα και την άμβλυνση των όποιων παραπόνων παρατηρούνται σήμερα (ιδίως στα συμβόλαια του κλάδου υγείας) από τους πελάτες των εταιρειών.

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της κλαδικής μελέτης για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση που εκπόνησε η ICAP.

ΥΓ: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κάθε λόγο να μειωθούν δραστικά τα παράπονα των πελατών στα συμβόλαια του κλάδου υγείας, καθώς -ιδιαίτερα μετά την εκδήλωση της πανδημίας- αυτός συγκαταλέγεται στους πλέον υποσχόμενους για αύξηση της παραγωγής.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v