Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 4 2021

Οι μπίζνες του Γ. Παπαλέκα του Nammos Dubai στο ελληνικό real estate

Οι μπίζνες του Γ. Παπαλέκα του Nammos Dubai στο ελληνικό real estate

Χείρα βοηθείας σε παλιούς φίλους προσφέρει ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαλέκας, ο οποίος μέσω της Yoda Group αποκτά χαρτοφυλάκιο 18 ακινήτων από την Prodea ΑΕΕΑΠ, καθώς και τμήμα της συμμετοχής που είχε η τελευταία στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Λευκωσίας «The Landmark Nicosia».

Ο Γ. Παπαλέκας είναι και για έναν ακόμα λόγο στην επικαιρότητα αυτές τις ημέρες. Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων χωρίς μέτρα προφύλαξης στο Nammos Dubai, καθώς εδώ και χρόνια εμφανίζεται ως ο βασικός μέτοχος του γνωστού μπαρ-εστιατορίου της Μυκόνου που επεκτάθηκε στο εμιράτο.

Ο εξαιρετικά χαμηλών τόνων επιχειρηματίας αποχώρησε με περίπου 350 εκατ. ευρώ από τη μεγαλύτερη ρουμανική εταιρεία επενδύσεων σε κτίρια γραφείων, την Globalworth. Η τελευταία πωλήθηκε προ μηνών στη CPI Property Group του Τσέχου δισεκατομμυριούχου Ράντοβαν Βίτεκ.

Η τελευταία φορά που είχε κάνει δημόσια την παρουσία του στο ελληνικό real estate ο κ. Παπαλέκας ήταν όταν έγινε γνωστό πως κατείχε ποσοστό της εταιρείας «Ναυσικά», που είχε τη διαχείριση των «Αστεριών» της Γλυφάδας.

Πρόκειται για ποσοστό που απέκτησε η Grivalia Hospitality, που προωθεί επένδυση για την κατασκευή τουριστικού συγκροτήματος σε ακίνητο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v