Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 18 2021

Οι προκαταβολές σε μέλη ΔΣ της Folli και η νέα σύμβαση Eurobank-MacCo

Οι προκαταβολές σε μέλη ΔΣ της Folli και η νέα σύμβαση Eurobank-MacCo

FOLLI FOLLIE: Προκαταβολές έναντι αμοιβών Δ.Σ, ύψους 364 χιλ. ευρώ, έλαβαν τον Αύγουστο του 2018 πέντε μέλη του τότε Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, χωρίς να υπάρξουν αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικής Συνέλευσης.

Μπορεί το ύψος τους να αποτελεί… ψίχουλα μπροστά στα δεκάδες εκατομμύρια που καρπώθηκε η οικογένεια Κουτσολιούτσου, το γεγονός, όμως, ότι δόθηκαν τρεις μήνες μετά την καταγγελία της QCM και λίγο πριν ολοκληρωθεί η forensic έρευνα της Alvarez and Marsal ( A&M) έχει τη σημασία του.

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει ποια από τα τότε μέλη του Δ.Σ έλαβαν τις προκαταβολές…

 

EUROBANK - GRIVALIA: Αναθεωρημένη σύμβαση υπέγραψαν, το περασμένο καλοκαίρι, η τράπεζα Eurobank με την Grivalia Management Corporation (ManCo) του κ. Χρυσικού, αντιπροέδρου της Eurobank.

Με βάση την αναθεωρημένη σύμβαση (SLA), η ManCo θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τα ακίνητα της Eurobank (ανακτηθέντα, ιδιοχρησιμοποιούμενα και το χαρτοφυλάκιο της πρώην Grivalia ΑΕΕΑΠ), αλλά θα παρέχει επιπρόσθετα συμβουλευτικές υπηρεσίες για ζητήματα ακίνητης περιουσίας εταιρειών, στις οποίες η Eurobank έχει ή πρόκειται να έχει μη ελέγχουσα συμμετοχή.

Επιπρόσθετα, προστέθηκαν υπηρεσίες που θα παρέχει η ManCo στη Eurobank.

H διάρκεια της σύμβασης δεν άλλαξε (σ.σ. λήγει στις 17/05/2029) ούτε το εύρος της συμφωνημένης από τον Μάιο του 2019 αμοιβής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v