Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 10 2021

Τα εύσημα Watsa σε Καραβία-Χρυσικό *Ετοιμο για την καλή «είδηση» το ΥΠΑΝ

Τα εύσημα Watsa σε Καραβία-Χρυσικό *Ετοιμο για την καλή «είδηση» το ΥΠΑΝ

EUROBANK: Η τράπεζα έχει μια εξαιρετική διοικητική ομάδα υπό τον Φωκίωνα Καραβία και τον Γιώργο Χρυσικό. Τάδε έφη o Prem Watsa της Fairfax, μεγαλομέτοχος της τράπεζας, στο γράμμα που έστειλε στους μετόχους του ομίλου.

Εύσημα όμως είχε και για την κυβέρνηση. «Η Ελλάδα έχει ίσως την καλύτερη κυβέρνηση στην Ευρώπη, καθώς είναι φιλική προς τις επιχειρήσεις και δεσμευμένη να στηρίξει τους επιχειρηματίες, ώστε να προχωρήσει η ανάκαμψη», τόνισε.

Ο Καναδός επιχειρηματίας έδωσε έμφαση στο ότι η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς έφτασε κάτω από το 1% και δήλωσε αισιόδοξος για την προοπτική της χώρας μας.

Επεσήμανε δε ότι θεωρεί πως η Eurobank θα είναι από τους μεγάλους κερδισμένους από αυτή την ανάκαμψη.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Την «είδηση» για τον χρόνο που θα επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο αναμένουν και στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, γιατί τα υπόλοιπα, δηλαδή ο τρόπος λειτουργίας, έχει προ πολλού διευθετηθεί.

Αυτό μεταφέρουν στελέχη του υπουργείου, τα οποία αναμένουν το «πράσινο φως» από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Το πότε θα δοθεί άγνωστο: ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι η επανεκκίνηση του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» αναμένεται στις 22 ή στις 29 Μαρτίου.

Όταν επιτραπεί, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά, δηλαδή χωρίς ραντεβού και τις μεθόδους του click away και click inside που εφαρμόστηκαν περιοδικά το προηγούμενο διάστημα.

Ο μόνος περιορισμός, πλην του αριθμού πελατών και εργαζομένων ανά τετραγωνικό μέτρο, της τήρησης των αποστάσεων και πρωτοκόλλων υγιεινής, θα είναι χρονικός και θα έχει διάρκεια τριών ωρών από την αποστολή του μηνύματος. Συγκεκριμένα, με την επανεκκίνηση της λειτουργίας των εμπορικών, θα ενεργοποιηθεί, όπως ήδη έχει προαναγγελθεί ο αριθμός 13032 στον οποίο θα αποστέλλεται sms για μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα.

Ο χρόνος θα είναι τρεις ώρες αλλά δεύτερο sms μέσα στην ημέρα θα κόβεται από το σύστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v