Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 15 2021

Δικαστικό μαραθώνιο ξεκινά ο Κ. Αγγελόπουλος μετά τον ορισμό αντιδίκου ως… συμπαραστάτη του!

Δικαστικό μαραθώνιο ξεκινά ο Κ. Αγγελόπουλος μετά τον ορισμό αντιδίκου ως… συμπαραστάτη του!

Σειρά αναπάντητων ερωτημάτων προκύπτει από την αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος εναντίον των παιδιών του Γιώργου και Παναγιώτη. Η αίτηση αναίρεσης αφορά σε απόφαση του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ως συμπαραστάτης του -και πρακτικά διαχειριστής της περιουσίας του- ο δικαστικός του αντίδικος κ. Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος επικαλείται σειρά νομικών ενεργειών και πράξεων του κ. Σκινδήλια, πρώην διευθύνοντος συμβούλου της χρεοκοπημένης πλέον Χαλυβουργικής, στις οποίες καταγράφεται σύγκρουσή του με τον ίδιο και η οποία φέρεται να ξεκινά τουλάχιστον από το 2017.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ο κ. Σκινδήλιας ως διευθύνων σύμβουλος της Χαλυβουργικής ακολούθησε εντελώς διαφορετική διαχείριση από αυτή που επεδίωκε ο πρώτος. Τον κατηγορεί ανοικτά για συνειδητή «απιστία» προς τον ίδιο, ως εργοδότη του και ταυτόχρονα για συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του. Όπως υποστηρίζει, τάχθηκε στο σύνολο των επίμαχων περιπτώσεων στην πλευρά των παιδιών του, με τα οποία ο ίδιος βρίσκεται σε χρόνια δικαστική διαμάχη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αποτελεί την κρισιμότερη δικαστική διαμάχη στην ενδοοικογενειακή διένεξη της οικογένειας Αγγελόπουλου, ενώ απόφαση του Αρείου Πάγου δεν αναμένεται πριν από το τέλους του έτους.

Το διακύβευμα προφανώς είναι τεράστιο, σε οικονομικούς όρους. Γίνεται ωστόσο ακόμα μεγαλύτερο και μακράν πιο σημαντικό, καθώς αναδεικνύεται παράλληλα το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας ενός ανθρώπου που επί δεκαετίες δίνει συνειδητά και με σθένος τη δική του μάχη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v