Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 25 2021

Γιατί Μέρκελ-Μακρόν «μάλωσαν» τον Μητσοτάκη - Τράπεζες: Τα μπάνια του λαού, οι εθελούσιες και οι προσλήψεις

Γιατί Μέρκελ-Μακρόν «μάλωσαν» τον Μητσοτάκη - Τράπεζες: Τα μπάνια του λαού, οι εθελούσιες και οι προσλήψεις

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ: Η μετάλλαξη Δέλτα αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο για την Ευρώπη, καθώς σύμφωνα και με τον ΠΟΥ, σύντομα θα κυριαρχήσει στη Γηραιά Ηπειρο. Και παράλληλα επαναφέρει το μεγάλο δίλημμα: τουρισμός ή ασφάλεια;

Από το πρακτορείο Bloomberg μάθαμε τις πληροφορίες ότι Αγκελα Μέρκελ και Εμανουέλ Μακρόν «μάλωσαν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί η χώρα μας δέχεται ελεύθερα τουρίστες που έχουν εμβολιαστεί με σκευάσματα που δεν έχουν εγκριθεί στην ΕΕ, όπως τα κινεζικά και το ρωσικό Sputnik V.

Βλέπετε, η Βόρεια Ευρώπη τρέμει τον κίνδυνο νέων lockdown, ενώ η Νότια ψάχνει απεγνωσμένα τουριστικά έσοδα.

Και μέσα σε όλα αυτά, πληροφορίες του πρακτορείου επισημαίνουν ότι ίσως χρειαστεί να επιταχυνθεί η χορήγηση της ενισχυτικής δόσης εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

 

ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ: Μετά τα μπάνια του λαού και εφόσον όλοι επιστρέψουμε σε ρυθμούς καθημερινότητας, θα «σκάσουν μύτη» και τα νέα προγράμματα εθελούσιας εξόδου από τις τράπεζες. Ορισμένες τις προγραμματίζουν το φθινόπωρο, άλλες προς το τέλος του έτους ή το αργότερο στις αρχές του 2022.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνουν καθώς ο αριθμός των τραπεζοϋπαλλήλων συνεχίζει να θεωρείται μεγάλος, δεδομένου ότι έχουν αλλάξει και οι ανάγκες του banking. Θα γίνουν όμως και προσλήψεις (ναι, καλά διαβάσατε) σε εξειδικευμένο προσωπικό με γνώσεις πληροφορικής, καθώς οι τράπεζες ψηφιοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς.

Όλα αλλάζουν όπως και η δουλειά του τραπεζοϋπαλλήλου, όπου πλέον απαιτείται άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και γνώσεις πληροφορικής...

 

ΙΟΝ: Σε fake news αποδίδει η ΙΟΝ την πληροφορία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες και τη συνέδεε με τις αλλαγές στο ωράριο εργασίας, σε συνέχεια του νέου εργατικού νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Η πληροφορία περί αύξησης του ωραρίου εργασίας των υπαλλήλων της σοκολατοβιομηχανίας σε δεκάωρο, που διοχετεύτηκε στα social media, όπως αναφέρει πηγή της εταιρείας στο Euro2day.gr, διαψεύσθηκε άμεσα μέσω των λογαριασμών της ΙΟΝ στα κοινωνικά δίκτυα.

Επισημαίνεται δε ότι ουδέποτε υπήρξε σχετική πρόθεση, ενώ αντίθετα η εταιρεία απολαμβάνει ήρεμο εργασιακό κλίμα. Ενδεικτικό το ότι πρόσφατα διακρίθηκε ως ένας από τους τρεις κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα, στην τέταρτη έκδοση Randstad Employer Brand Research 2021.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v