Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 17 2021

Νέοι στόχοι εντός και εκτός Ελλάδας για τη Sani/Ikos - Το παράπονο των κλωστοϋφαντουργών

Νέοι στόχοι εντός και εκτός Ελλάδας για τη Sani/Ikos - Το παράπονο των κλωστοϋφαντουργών

SANI: Στη χρηματοδότηση των projects που δρομολογούνται τόσο εντός, όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια που άντλησε ο όμιλος Sani/Ikos μέσω της έκδοσης ομολόγου, ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος, που διαθέτει 9 resorts σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω και ένα ακόμη στην Εστεπόνα της Ισπανίας, έχει στα σκαριά την ανάπτυξη ενός πολυτελούς συγκροτήματος στο νησί των Φαιάκων και εξετάζει επισταμένα τη δημιουργία μίας ακόμη πεντάστερης μονάδας στα Χανιά, με στόχο την προσέλκυση των ιδιαίτερα γαλαντόμων τουριστών.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου δεν σταματούν εδώ, αφού οι επικεφαλής του δρομολογούν την ανάπτυξη ενός τουριστικού συγκροτήματος στην Πορτογαλία και βολιδοσκοπούν την αγορά για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων τους… 

 


ΣΕΒΚ: Αντιδρούν οι φοιτητές για την κατάργηση του αντικειμένου των Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργών από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι θέσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Κλωστοϋφαντουργίας, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει πως «αντιτίθεται στην κατάργηση των πανεπιστημιακών σπουδών κλωστοϋφαντουργίας και επισημαίνει την αναγκαιότητα της επανίδρυσης του Τμήματος Κλωστοϋφαντουργών Μηχανικών.

Δεν εννοείται ο μεγαλύτερος βιομηχανικός κλάδος της χώρας, με χιλιάδες επιχειρήσεις, να στερείται, εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού κλωστοϋφαντουργίας».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v