Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 29 2021

Το επτασφράγιστο μυστικό των ΕΛΠΕ *Προσδοκίες και υψηλό 12μήνου στην Quest *Σφηνάκια για Flexopack, Septona

Το επτασφράγιστο μυστικό των ΕΛΠΕ *Προσδοκίες και υψηλό 12μήνου στην Quest *Σφηνάκια για Flexopack, Septona

QUEST: Παρά το παγωμένο τρέχον χρηματιστηριακό κλίμα, νέο υψηλό δωδεκαμήνου έγραψε χθες η μετοχή της Quest Holdings, με τον τίτλο να κλείνει στα 18,58 ευρώ, όταν το ελάχιστο του δωδεκαμήνου ήταν 9,9 ευρώ.

Πέρα από τα ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία του ομίλου, ανοιχτά ζητήματα που θα εξετάσει το Δ.Σ. της εισηγμένης κατά τους πρώτους μήνες του 2022 είναι τόσο το split της μετοχής όσο και η διανομή επιπλέον ποσού στους μετόχους, πέραν του 1,25 ευρώ που έχει αποφασιστεί να μοιραστεί στις αρχές του προσεχούς Φεβρουαρίου.

 

ΕΛΠE: Επτασφράγιστο μυστικό αποτελεί η νέα ταυτότητα του ομίλου. Αυτή που θα σηματοδοτήσει το πέρασμά του στη νέα εποχή της ενεργειακής μετάβασης. Η στήλη, όμως, έχει μάτια και αφτιά παντού. Και μαθαίνει ότι ήδη είναι έτοιμες οι προτάσεις για το νέο όνομα του ομίλου.

Η επιλογή βέβαια είναι ακόμη στο στάδιο των συζητήσεων. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται περί τα τέλη Ιανουαρίου, το αργότερο ως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Για να δούμε!

 

FLEXOPACK: Στην παραγωγή νέου προϊόντος πλαστικής συσκευασίας (θερμοσυρρικνούμενες σακούλες) προχωρά η εταιρεία.

Η επένδυση, που εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο, είναι ύψους 3.785.960 ευρώ.

 

SEPTONA: Σε μια νέα επένδυση προχωρά η Septona. Με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, εγκρίθηκε η υπαγωγή του νέου επενδυτικού της σχεδίου ύψους 8,177 εκατ. ευρώ στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου. Αφορά σε επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας σε νέες εγκαταστάσεις.

Η ελληνική βιομηχανία διαθέτει τέσσερα εργοστάσια σε Ελλάδα και Βουλγαρία και τέσσερα κέντρα διανομής στην Ευρώπη. Πέρυσι οι πωλήσεις του ομίλου ανήλθαν στα 83,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 20,5%.

Τα καθαρά κέρδη της ξεπέρασαν πέρυσι τα 6,16 εκατ. ευρώ από 2,59 εκατ. ευρώ το 2019.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v