Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 10 2023

Ο ΣΚΑΙ, το χαμένο αυτοκίνητο και τα βέλη Τριανταφυλλόπουλου-O Κατρούγκαλος της Νέας Δημοκρατίας

Ο ΣΚΑΙ, το χαμένο αυτοκίνητο και τα βέλη Τριανταφυλλόπουλου-O Κατρούγκαλος της Νέας Δημοκρατίας

ΣΚΑΙ: Απροσδόκητα απόνερα φαίνεται να προκαλεί η υπόθεση της διπλής δολοφονίας με Καλάσνικοφ, την περασμένη Τετάρτη στον Κορυδαλλό, με θύματα δύο φερόμενους ως μπράβους της νύχτας, τον Βασίλη Ρουμπέτη, γνωστό και ως «Ράμπο» ή «ταρίφα» και τον Διονύση Μουζακίτη, γνωστό ως «Νιόνιο».

Με μια λακωνική ανακοίνωση της η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ΣΚΑΙ, «Ειδήσεις Ντοτ κομ» γνωστοποίησε αργά προχθές ότι επιβεβαιώνει πως «το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε., από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Tι προηγήθηκε; Νωρίτερα την Πέμπτη, υπήρξε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλόπουλου (φωτ.), σύμφωνα με το οποίο το θωρακισμένο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Βασίλης Ρουμπέτης, παλαιότερα καταδικασμένος για το φόνο του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου και φανατικό μέλος της «θύρας 7» του Ολυμπιακού (σε βαθμό που να είναι σε φωτογραφία ακριβώς πίσω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη), ανήκε σε εταιρεία του Γιάννη Αλαφούζου.

Με νεότερα δημοσιεύματα το zougla εμφανίζεται όχι απλώς να «απορεί» για το πως εξαφανίστηκε το θωρακισμένο τζιπ μάρκας Μερσεντές, χωρίς να γίνει αντιληπτή η εξαφάνιση, αλλά και να επιμένει ότι υπήρχε σχέση στο χώρο του ποδοσφαίρου μεταξύ του Αλαφούζου και του δολοφονηθέντος.

Οπότε δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξει έντονη μηντιακή συνέχεια…

ΥΓ: Για όσους ίσως απορούν πως πέτυχε η δολοφονία, μέσα σε θωρακισμένο αυτοκίνητο, η απάντηση είναι πως η θωράκιση ήταν πρώτης τάξεως και άντεξε τις ριπές από στρατιωτικά όπλα ισχυρού διαμετρήματος. Ομως οι δολοφόνοι φαίνεται να ήξεραν ότι ήταν θωρακισμένο και περίμεναν να ανοίξει η πόρτα πριν κάνουν την επίθεση τους, ενώ μοιραίο αποδείχτηκε και ένα ανοιχτό παράθυρο.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Μπορεί να είναι όνομα και πράγμα ο έως και χθες υποψήφιος στην Εύβοια Σπύρος Πνευματικός, δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά τόσο για τη Νέα Δημοκρατία, όσο και για την υποψηφιότητα του αποδείχθηκε… Κατρούγκαλος.

Σας είχαμε προειδοποιήσει από χθες ότι το θέμα της δημόσιας υγείας είναι πολύ ψηλά στα ενδιαφέροντα των ψηφοφόρων, κι ότι μετά από τις «στραβές» με τα ασθενοφόρα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασχολείται πλέον έντονα και προσωπικά με το λεγόμενο damage control, το οποίο του χάλασε πανηγυρικά προχθές, ο ανωτέρω γιατρός και καθηγητής. Για αυτό και «καρατομήθηκε» με συνοπτικές διαδικασίες.

Δε ξέρουμε αν θα υπάρξει ανάλογη εκλογική επίδραση, με αυτήν που είχε η γκάφα Κατρούγκαλου με τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών, μάλλον όχι θα λέγαμε, κατά τα λοιπά όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται από την… ανάποδη.

Αυτή τη φορά, είναι η Νέα Δημοκρατία που θα έχει πρακτικά «κομμένο» υποψήφιο Βουλευτή στα ήδη τυπωμένα ψηφοδέλτια, ενώ ήρθε η σειρά της αντιπολίτευσης, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ να μιλάει συνεχώς για τον «μαρτυριάρη» που αποκάλυψε το… κρυφό πρόγραμμα της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v