Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 22 2004

Εμπορική-Credit Agricole: Μονά ζυγά των… γάλλων

Επειδή εμείς το θέμα της ”αμαρτωλής” σύμβασης μεταξύ Εμπορικής και Credit Agricole, δεν το έχουμε ξεχάσει, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε μια πτυχή την οποία ανακαλύψαμε πρόσφατα εξ εγκύρων πηγών.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες, με βάση τη συμφωνία που υπέγραψε ο τότε υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ο γνωστός σε όλους Γιάννος Παπαντωνίου, η Credit Agricole έχει δικαίωμα συμμετοχής με ποσοστό 50% σε οποιαδήποτε θυγατρική δημιουργεί η Εμπορική, δικαίωμα που δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την ελληνική τράπεζα!

Αν το θέλει το παίρνει, κι αν δεν το θέλει δεν το παίρνει.

Έτσι απλά, προς επιβεβαίωση των όσων γράφαμε προ των εκλογών, για να εισπράξουμε ως μόνη απάντηση από την τότε διοίκηση Στουρνάρα (κι όχι μόνον εμείς, αλλά και οι επίσημες αρχές του ΧΑ, που ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και ερώτησαν ευθέως την τράπεζα), ότι η σύμβαση είναι ”απόρρητη”.

ΥΓ: Μην εκπλαγείτε καθόλου αν δείτε τελικά να περνά η Εμπορική στα χέρια των γάλλων με όρους που εκείνοι ουσιαστικά θα έχουν επιβάλλει. Αυτή δεν είναι σύμβαση είναι γόρδιος δεσμός υπέρ τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v