Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 20 2010

Απόπειρα "νεκρανάστασης" Αλογοσκούφη

Απόπειρα νεκρανάστασης Αλογοσκούφη
«Η σημερινή κυβέρνηση έχει παρουσιάσει ένα σχέδιο το οποίο όλη η ελληνική κοινωνία πρέπει να το στηρίξει».

Αυτό δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real News όχι όποιος κι όποιος αλλά ο ίδιος ο μέγας υπερ-υπουργός της χειρότερης κυβέρνησης των τελευταίων 35 ετών (αν όχι του αιώνα) ο αξιότιμος κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.

Έσπευσε δε να χαρακτηρίσει «φιλότιμες και σοβαρές» τις προσπάθειες του σημερινού υπουργού (που καλείται αν διαχειριστεί το χάος που εκείνός άφησε) Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να του προσφέρει χείριστη υπηρεσία.

Διότι δεδομένης της πολιτείας του κ. Αλογοσκούφη στον υπουργικό θώκο της οικονομίας, που για να θυμίσουμε περιλαμβάνει το σκάνδαλο των ομολόγων, την άθλια -όπως αποδείχτηκε- υπόθεση της δήθεν απογραφής, (την ώρα που οι στατιστικές υπηρεσίες έβαιναν προς πλήρη εκτροχιασμό σε σχέση με την πιστότητα των στοιχείων που δίναμε στην Ευρώπη) τις ασύλληπτες σπατάλες δημοσίου χρήματος την άρνηση λήψης μέτρων για την κρίση μέχρι και μετά που είχε ξεσπάσει- και πολλά άλλα, ένα είναι πλέον σίγουρο.

Ότι εάν ο ίδιος θεωρεί ότι όσα κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι σωστά, το πιο πιθανό για όλους εμάς τους υπόλοιπους είναι να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι είναι από λανθασμένα έως και… επικίνδυνα.

ΥΓ: Να θυμίσουμε στον πρώην υπέρ-υπουργό δύο πράγματα που μάλλον επιδιώκει να ξεχάσει αλλά και να ξεχάσουμε.

Πρώτον ότι η πολιτική του θεωρήθηκε αποτυχημένη κι από την ίδια την κυβέρνηση Καραμανλή (για αυτό και αντικαταστάθηκε από τον κ. Παπαθανασίου όταν όμως ήταν ήδη πολύ αργά). Και δεύτερον, μια και μίλησε για την κοινωνία, ότι η ίδια η κοινωνία τον τιμώρησε για τα όσα έκανε ως υπουργός δια της ψήφου της.

Γι αυτό και απέτυχε πανηγυρικά να εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές. Δυστυχώς γι αυτόν έχει ήδη στιγματιστεί ως ο χειρότερος υπουργός Οικονομίας που πέρασε, οπότε με το να αποδίδει εύσημα σε οποιονδήποτε, μάλλον κακό παρά καλό του κάνει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v