BLOCKCHAIN & CRYPTO

Μήπως ήρθε η ώρα των altcoins;

Μήπως ήρθε η ώρα των altcoins;

Ποια είναι τα altcoins και γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι έρχεται η… εποχή τους. Τι δείχνει η ιστορία και πώς διαμορφώνονται τα νέα δεδομένα. Πώς κινείται σήμερα η αγορά.

Πώς η Πορτογαλία αλλάζει το παιχνίδι στα κρυπτονομίσματα

Πώς η Πορτογαλία αλλάζει το παιχνίδι στα κρυπτονομίσματα

Οι πορτογαλικές αρχές διαβεβαίωσαν ότι αν θέλεις να μετατρέψεις τα κρυπτονομίσματά σου σε ευρώ, όχι μόνο απαλλάσσεσαι από τον ΦΠΑ αλλά και οι δραστηριότητές σου δεν υπόκεινται σε κανενός είδους φόρο!

Νέα ανατροπή στην τιμή του Bitcoin

Νέα ανατροπή στην τιμή του Bitcoin

Το Bitcoin μπορεί κατά καιρούς να είναι υποτιμημένο ή υπερτιμημένο, αλλά αποδεικνύεται... πολύ σκληρό για να πεθάνει. Η πρόσφατη πτώση, το σενάριο νέας ανοδικής κίνησης και το... Satoshi.

Υβ Μερς: Το Libra μπορεί να μειώσει τις δυνάμεις της ΕΚΤ

Υβ Μερς: Το Libra μπορεί να μειώσει τις δυνάμεις της ΕΚΤ

Θα μπορούσε ακόμη και να υπονομεύσει τον διεθνή ρόλο του ενιαίου νομίσματος, αποδυναμώνοντας για παράδειγμα τη ζήτηση για αυτό, υπογράμμισε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

To Bitcoin από την οπτική του... Αριστοτέλη

To Bitcoin από την οπτική του... Αριστοτέλη

Πώς γίνεται ένα αγαθό να έχει μια συγκεκριμένη αξία, χωρίς αυτή αναγκαστικά να αντιστοιχεί με την χρησιμότητα του; Ο παράγοντας της σπανιότητας και η ομοιότητα του Bitcoin με τον χρυσό. Γράφει ο Β. Παζόπουλος.

Πώς το blockchain βελτιώνει την ιατρική περίθαλψη

Ακόμη και τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο είναι συνήθως κατακερματισμένα, δημιουργώντας δυσκολίες στην ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων. Η τεχνολογία του blockchain μπορεί να δίνει λύση σε αυτό το ζήτημα και σε όλο το φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης.

Βουτιά $1.000 για το Bitcoin σε λίγες ώρες!

Η διάσπαση κρίσιμου τεχνικού σημείου και η ελεύθερη πτώση της τιμής του κρυπτονομίσματος. Τα μηνύματα του προηγούμενου διαστήματος και το κρίσιμο ερώτημα. Τι προσέχουν οι επενδυτές.

Ψηφιακό νόμισμα προτείνει ο διοικητής της ΒοΕ

Ρηξικέλευθη πρόταση από τον Μαρκ Κάρνεϊ για γενική αναδιάρθρωση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αμφισβητεί τη χρησιμότητα της παντοκρατορίας του δολαρίου. Πώς το Bitcoin μπορεί να αντικαταστήσει τον χρυσό.

Πώς επιδρά ο εμπορικός πόλεμος στην πορεία του Bitcoin

Εγκλωβισμένο στην περιοχή των 10.000 δολαρίων παραμένει επί δύο εβδομάδες το Bitcoin. Πώς συμπεριφέρεται το κρυπτονόμισμα στην παρούσα περίοδο της άφθονης ρευστότητας. Πώς διαμορφώνονται οι ισοτιμίες με το δολάριο σήμερα.

Ποιοι θα κερδίσουν από τα κρυπτονομίσματα

Οι δύο κατηγορίες επενδυτών με αυξημένη αυτοπεποίθηση και ο μεγάλος κίνδυνος της ημιμάθειας. Γιατί έχει σημασία η έρευνα και η ανάλυση. Το λάθος της... ελπίδας και οι σωστή στρατηγική στην προσπάθεια για υπεραξίες. Γράφει ο Β. Παζόπουλος.

Ξεκινάει νέου τύπου future για το Bitcoin

Η έλευση του Bitcoin είχε προβλεφθεί πριν 20 χρόνια

Bloomberg: Ερευνα από τις Βρυξέλλες για το Libra του Facebook

Η πρώτη χώρα που… υιοθετεί το Bitcoin

Εξελίξεις στη θεματοφυλακή των κρυπτονομισμάτων

Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της νέας φάσης των crypto

Η Goldman Sachs δίνει τιμή στόχο για το Bitcoin

Η Ν. Ζηλανδία νομιμοποιεί τα κρυπτονομίσματα για πληρωμή μισθών

Σε υψηλό τριών εβδομάδων το bitcoin με άνοδο 9%

Το λάθος μου με το Bitcoin

v